'Deadpool'-acteur hoopt dat Marvel géén derde film maakt

'Deadpool'-acteur hoopt dat Marvel géén derde film maakt

Er wordt immers ook al gewerkt aan een film rondom de 'X-Force'.

T.J. Miller, die te zien was als sidekick Weasel in de twee Deadpool-films, hoopt niet dat Marvel een derde deel gaat maken. Die uitspraak deed hij in The Adam Carolla Show. Miller vindt een nieuwe film maar overbodig.

Bekijk de afbeelding
Hoewel T.J. Miller klaar is met de Deadpool-franchise, weet hij te melden dat Marvel werkt aan een film rondom de X-Force. "Naast Deadpool en Cable zijn er al zoveel personages in die wereld dat er eigenlijk geen plek meer voor mij is", vertelt Miller over zijn lot. Eerder stond Millers aandeel in Deadpool 2 al ter discussie, omdat hij beschuldigd wordt van seksueel misbruik.

Derde film op lange baan
Marvel zou Deadpool 3 op de lange baan hebben geschoven. "Ik weet dat ze nog geen besluit hebben genomen over Deadpool 3", onthult Miller. De acteur hoopt ook dat Marvel dat idee voorlopig parkeert. "Stiekem hoop ik ook dat er geen derde film komt", biecht hij op. Een opvallende uitspraak, maar Miller licht deze gelukkig toe. Hij vergelijkt de franchise met die van The Hangover. Miller: "De tweede Hangover was erg leuk, maar de derde film voelde gewoon als een cash-grab".

Prachtfranchise niet verpesten
Miller is naar eigen zeggen erg tevreden met Deadpool 2 en voorziet de nodige risico's als Marvel toch groen licht zou geven aan de derde film. "Ik had van tevoren mijn twijfels, maar was erg blij met het resultaat", vertelt Miller. "Ik vraag me dan ook af of je een mogelijk tegenvallend vervolg wel moet willen riskeren, want daarmee kun je eigenlijk de gehele franchise ruïneren".

NieuwsFilm

meest populair