Algemeen

'Deadpool'-acteur hoopt dat Marvel géén derde film maakt

Er wordt immers ook al gewerkt aan een film rondom de 'X-Force'.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Algemeen
T.J. Miller, die te zien was als sidekick Weasel in de twee Deadpool-films, hoopt niet dat Marvel een derde deel gaat maken. Die uitspraak deed hij in The Adam Carolla Show. Miller vindt een nieuwe film maar overbodig.


Hoewel T.J. Miller klaar is met de Deadpool-franchise, weet hij te melden dat Marvel werkt aan een film rondom de X-Force. "Naast Deadpool en Cable zijn er al zoveel personages in die wereld dat er eigenlijk geen plek meer voor mij is", vertelt Miller over zijn lot. Eerder stond Millers aandeel in Deadpool 2 al ter discussie, omdat hij beschuldigd wordt van seksueel misbruik.

Derde film op lange baan
Marvel zou Deadpool 3 op de lange baan hebben geschoven. "Ik weet dat ze nog geen besluit hebben genomen over Deadpool 3", onthult Miller. De acteur hoopt ook dat Marvel dat idee voorlopig parkeert. "Stiekem hoop ik ook dat er geen derde film komt", biecht hij op. Een opvallende uitspraak, maar Miller licht deze gelukkig toe. Hij vergelijkt de franchise met die van The Hangover. Miller: "De tweede Hangover was erg leuk, maar de derde film voelde gewoon als een cash-grab".

Prachtfranchise niet verpesten
Miller is naar eigen zeggen erg tevreden met Deadpool 2 en voorziet de nodige risico's als Marvel toch groen licht zou geven aan de derde film. "Ik had van tevoren mijn twijfels, maar was erg blij met het resultaat", vertelt Miller. "Ik vraag me dan ook af of je een mogelijk tegenvallend vervolg wel moet willen riskeren, want daarmee kun je eigenlijk de gehele franchise ruïneren".

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Novarellum

Avatar

Oh maar hij is beschuldigd in de metoo affaire, hij wordt toch niet meer gecast.

Raziel82

Avatar

Deze kerel even gegoogled. Krijg gelijk resultaten met pestgedrag en seksueel deviant gedrag. Een echte topper, deze man.

Ang3l

Avatar

Laten we eerlijk zijn: Dit randfiguur gaat niemand toch missen in een Deadpool 3? Insert willekeurig welke edelfigurant dan ook. Nauwelijks een "sidekick" te noemen. Alleen een sparring partner in de bar.

Het voelt een beetje aan als Bautista die meent dat er geen GOTG kan komen zonder Draxx. Alleen die had zelfs nog meer tekst dan deze man.

Sunspot

Avatar

Ik hoop wel op een 3e film en vooral dat het R-rated blijft!

Die gast gaat niemand missen, zijn karakter was niks bijzonders ook

Gothorm

Avatar

Niemand gaat deze man missen inderdaad. Als ze Dopinder er maar in laten! En R-rated blijven

Sunspot

Avatar

^

haha, Dopinder moet blijven inderdaad :D

bigmichiel

Avatar

'Hoewel T.J. Miller klaar is met de Deadpool-franchise'

Lol, heel Hollywood is klaar met Miller. Natuurlijk hoopt ie niet dat er nog films komen. Hij mag nergens meer meespelen en dat kan zijn ego niet aan.

NieuwsFilm

meest populair