'Star Wars: The Rise of Skywalker' beëindigt strijd Jedi en Sith

'Star Wars: The Rise of Skywalker' beëindigt strijd Jedi en Sith

Aan alles komt een eind met deze film.

De strijd tussen Sith en Jedi komt tot een eind in Star Wars: The Rise of Skywalker. Dat belooft acteur Oscar Isaac ons samen met regisseur J.J. Abrams. Zij spraken met Total Film en vertelden over de uitdaging om met het slotstuk van deze trilogie, een trilogie van trilogieën af te ronden.

"Wat zo mooi is aan het verhaal en het script, is dat je leert dat zowel de Jedi en de Sith een heel lang spel spelen. Vanaf het begin is dit een schaakwedstrijd tussen hen geweest. Alle zetten zijn gemaakt en straks zie je dus wie er schaakmat staat," aldus Isaac.

Moeilijk om te doen
Volgens Abrams was het moeilijk om met de film alles af te ronden. Rise of Skywalker rondt de saga rond de Skywalker-familie af en tegelijk dus ook verhalen die we al meer dan veertig jaar volgen. "Het einde van deze trilogie van trilogieën is nog best ingewikkeld," begon Abrams.

"De film moet op zichzelf werken. Hij moet een begin, midden en einde hebben. Dus niet dezelfde fout als zoveel vervolgen maken, waarin je gewoon aanneemt dat een personage geliefd is en de film eronder te lijden heeft dat het personage ineens niet goed uitgewerkt is. We kunnen niet aannemen dat er iemand is die erom geeft. "

NieuwsFilm

meest populair