Fans weten nog niets over 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Fans weten nog niets over 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

De trailers vertellen ons echt niks.

Alhoewel we al een paar trailers hebben gezien van Star Wars: The Rise of Skywalker, weten we eigenlijk nog niets van de film. Dat belooft regisseur J.J. Abrams in een interview met Entertainment Weekly over de laatste film in de Skywalker-saga.

We kennen Abrams natuurlijk als de regisseur die van een mystery box houdt in zijn marketing. Geen enkele film die hij tot nu toe heeft gemaakt gaf alle plotdetails weg in de trailers. Het is echt aan de kijker om tijdens de film pas te ontdekken waar het over gaat. En dat gaat ook op voor deze negende Star Wars-film.

Nog veel verrassingen
"De trailers raken echt maar de oppervlakte van wat de film brengt," aldus Abrams. Toen hem vervolgens gevraagd werd, of we meer actiescènes te zien gaan krijgen dan de trailers tot nu toe toonden, was hij heel luid en duidelijk: "ja".

We kunnen er dus nog van uit gaan dat er heel veel nieuws gaat zitten in de film. Dat moet ook wel, want niet alleen rondt de film de eeuwenlange strijd tussen de Jedi en de Sith af, ook vormt de film het einde van de befaamde Skywalker-saga. Er zit dus heel veel in de film dat we nog niet weten en dat is eigenlijk alleen maar fijn.

Snel op naar 20 december dus, want dan draait de film in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair