'Star Wars: The Rise of Skywalker' zal geen start zijn van nieuwe trilogie

'Star Wars: The Rise of Skywalker' zal geen start zijn van nieuwe trilogie

Een volledig gesloten einde, dus...

Nog een maandje wachten en dan kunnen we genieten van de laatste Star Wars film uit de Skywalker Saga: The Rise of Skywalker. De perstour is daarom begonnen en dat hebben we geweten ook.

Het eerste interview is met Entertainment Weekly. Daarin spreekt regisseur J.J. Abrams over de moeilijkheid van de film: "We weten dat de karakters werken, dat ze een Star Wars film kunnen dragen. Dat was een gok. Nu moeten we een stap verder gaan. Wat we nu gedaan hebben, was veel ingewikkelder."

Geen losse eindjes
Regisseur Abrams belooft de fans dat Rise of Skywalker geen vervolg zal teasen: "Deze film zal geen losse eindjes achterlaten. Het is een einde. Einde van de saga, maar geen einde van de franchise. Die laten we graag in andere handen achter."



Ouders
Actrice Daisy Ridley laat ook nog wat los over een van de (tot nu toe) losse eindjes van de trilogie: het mysterie van Rey's ouders. "Dat ouders-ding, daar waren we nog niet tevreden mee. Voor Rey zelf, maar ook voor de fans. Dat is iets waarin we nog steeds zoekende zijn."



The Rise of Skywalker is vanaf 18 december te zien.

NieuwsFilm

meest populair