Strakke en allerlaatste trailer 'The Irishman'

Strakke en allerlaatste trailer 'The Irishman'

Ben je nu helemaal overtuigd van de Netflix-film?

Ondertussen draait het veelbesproken The Irishman van regisseur Martin Scorsese in heel wat Nederlandse bioscoopzalen, en flink wat zalen blijken stijf uitverkocht. En dat de wetenschap dat Netflix de misdaadfilm over ruim een week live zet!

De streamingdienst hoopt met The Irishman de nodige filmprijzen (lees Oscars) te winnen. Raar is dat niet, aangezien Netflix een budget van zo'n $160 tot 200 miljoen ter beschikking stelde om een topfilm te realiseren, met baanbrekende visuele effecten om de belegen acteurs Al Pacino en Robert De Niro digitaal te verjongen. Hieronder zie je een compleet nieuwe trailer voor de misdaadfilm.


De wereldwijde box office-opbrengst zal waarschijnlijk nooit helemaal duidelijk worden en waarschijnlijk is dat voor Netflix bijzaak. Duidelijk is wel dat de ontvangst uitermate sterk is. Op het moment van schrijven staat The Irishman namelijk op een prima 96 procent na 253 opgenomen recensies, met een 8.96/10 als gemiddelde beoordeling!

Nog heel even in de bioscoop!
Wil je The Irishman zien in één van de ruim 40 Nederlandse bioscoopzalen reserveer dan nog snel. Anders check je de film vanaf 27 november op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair