Video

Sam Raimi: "Nieuwe 'Grudge' wordt een stuk intenser dan de vorige films"

Check de nieuwe featurette met o.a. producent Sam Raimi aan het woord.

door Jan-Peter Rook om 15:46 in Video
Wat kunnen we verwachten van de nieuwe versie van The Grudge? Volgens producent Sam Raimi wordt het een veel intensere ervaring dan de vorige Grudge-films. Check snel onderstaande featurette van de nieuwe horrorfilm voor enkele griezelige scènes en gesprekken met makers en castleden die er van overtuigd zijn dat het niet veel enger kan worden dan dit.


In de featurette is voornamelijk Raimi aan het woord. Hij zegt onder meer dat de film verbonden is met de originele The Grudge, terwijl het verhaal ook volledig op zichzelf staat. De cast van deze reboot bestaat uit onder anderen Andrea Riseborough, John Cho en Betty Gilpin. De regie is in handen van Nicolas Pesce, de man achter de griezelfilm The Eyes of My Mother uit 2016.

Wraakzuchtige geest
In The Grudge komt de alleenstaande moeder en jonge rechercheur Muldoon (Riseborough) erachter dat een huis in de buitenwijk wordt bezeten door een wraakzuchtige geest. Dit monster bezorgt iedereen die het huis betreedt een uitermate gewelddadige dood. Muldoon moet op de vlucht om zichzelf en haar zoon te redden van deze demonische nachtmerrie.

The Grudge draait vanaf 9 januari in de Nederlandse bioscopen.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Ja dat word altijd gezegt bij een nieuwe film.

NieuwsFilm

meest populair