Celebrity

Emily Ratajkowski (Gone Girl) : "Het is niet makkelijk om zo sexy te zijn"

De actrice laat zich opnieuw uit over de gevolgen van haar uiterlijk.

door FilmTotaal om 17:10 in Celebrity
Emily Ratajkowski, o.a. bekend van Gone Girl, laat weten dat het vanwege haar 'sex-appeal' lang niet altijd even gemakkelijk is. De actrice, die eveneens het nodige modellenwerk doet, beweerde dit tijdens een recent interview.

Zo zei de 28-jarige Ratajkowski : ''Het is niet altijd eenvoudig om telkens weer bestempeld te worden als het sexy meisje. Ergens heb ik er ook veel kracht uit geput. Ik voel me goed en sterk in mijn lichaam. Maar aan de andere kant, net zoals alle andere vrouwen, ben ik ook zoveel meer en ik zou graag hebben dat we het ook eens over mijn andere kwaliteiten en eigenschappen zouden hebben''.

Vaak een 'nadeel'
De actrice liet zich in het verleden al 'negatief' uit over haar 'good looks', die soms zelfs een obstakel zouden vormen. Zo zei ze een jaar geleden dat ze geen grote en belangrijke filmrollen kon bemachtigen vanwege haar grote borsten : ''Er wordt me wel vaker verteld dat ik te sexy ben. Sommige mensen willen niet met me werken vanwege mijn grote borsten, maar ik zie niet wat daar mis mee is ? Borsten zijn prachtig, of ze nu klein of groot zijn, ik zie er het probleem niet van in''.

NieuwsFilm

meest populair