Algemeen

Nieuwe 'Star Wars'-film nog 'lichtjaren' van ons vandaan..

Star Wars-filmland bevindt zich in een overgangsfase.

door Bram de Groot om 17:33 in Algemeen
Het is allemaal erg onduidelijk wat Walt Disney en Lucasfilm met Star Wars van plan zijn. Los van drie meer gekaderde Disney+ tv-series is onduidelijk wat de live-action tak van de franchise gaat brengen. De film van Marvel Studios-baas Kevin Feige is in ieder geval voorlopig nog far far away...

Na Star Wars: The Rise of Skywalker duurt het officieel drie jaar tot een nieuwe film. Een nog titelloze en regisseursloze film staat gepland voor 16 december 2022. Dit lijkt dus niet de film van Feige te worden. Dit heeft Kathleen Kennedy duidelijk gemaakt.

Nog lichtjaren van ons verwijderd
"Kevin is een grote fan van Star Wars geweest en dat heeft hij vrij duidelijk gemaakt," vertelt Kennedy aan Rolling Stone. "Nadat hij de Spider-Man-films had gemaakt, realiseerde hij zich dat hij niet per se vastzit aan wat hij bij Marvel doet. Hij ging met ons in gesprek en hij sprak met Disney en vroeg: 'is er een kans dat ik kan instappen om een van de Star Wars-films te maken?'"

"En ik vond het een erg cool idee," zei Kennedy toe. Dit film is echter nog maar net in ontwikkeling bij Lucasfilm. [i]"Dus we zijn pas net in gesprek over wat dat zou kunnen zijn en wanneer dat zou kunnen gebeuren. De film is nog heel ver van ons verwijderd."

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Hiss

Avatar

Er hangt denk ik veel af van the Rise of Skywalker. Pas als duidelijk is dat deze film een succes dan wel flop is, zullen ze met nieuwe plannen komen.

GreenHornet

Avatar

Ik heb de laatste spoilers gelezen die uit is gekomen. Ik zal niks verklappen.

Maar na het zien van Rise dan ga je Return of the Jedi anders bekijken.

Of te wel Rise maakt de hele Star Wars Saga kapot.

icebreaker

Avatar

Een lichtjaar is een afstandsmaat geen tijdseenheid.

NieuwsFilm

meest populair