Volgende week 'The Irishman': 5 eerdere misdaadtoppers van Scorsese die nú op Netflix staan!

Volgende week 'The Irishman': 5 eerdere misdaadtoppers van Scorsese die nú op Netflix staan!

Een heleboel bekende titels.

Martin Scorsese duikt graag in de louche wereld van de misdaad. Vanaf volgende week is zijn nieuwe topper The Irishman op Netflix te bekijken. Om jezelf voor te bereiden kun je één van de andere topfilms van Scorsese bekijken die nú op Netflix staan.

Goodfellas (1991)
Bekijk de afbeelding Cast: Ray Liotta, Robert De Niro, Joe Pesci, e.a. | Kijk direct
Sterke verfilming van het levensverhaal van maffioso Henry Hill. Een gangster met een hoog aanzien neemt de jonge Henry Hill onder zijn hoede en leert hem alle fijne kneepjes van het vak. In deze film blikt Hill terug op zijn kleurrijke, gewelddadige opkomst en ondergang binnen een New Yorkse misdaadfamilie, een droom die uiteindelijk ontaardde in een nachtmerrie.

Goodfellas werd onlangs door de bezoekers van FilmTotaal uitgeroepen tot beste Scorsese-film!

Shutter Island (2010)
Bekijk de afbeelding Cast: Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, e.a. | Kijk direct
Mysterieprent met een aangename sfeer van onbehagen. Federaal agent Teddy Daniels doet onderzoek naar de ontsnapping van een moordenares uit een psychiatrische instelling op een afgelegen eiland. Verontrustende visoenen, plotselinge orkaan en schimmige doktoren bemoeilijken zijn onderzoek. Langzaam ontrafelt Daniels de geheimen van de verdwenen patiënt en de therapeutische behandelingen die erin de kliniek worden gegeven.

The Wolf of Wall Street (2013)
Bekijk de afbeelding Cast: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie, e.a. | Kijk direct
Uitbundige misdaadfilm met ongekende cast. Geldwolf Jordan Belfort verdient op slinkse wijze bakken met geld op Wall Street. Die spendeert hij aan prostituees, uitzinnige feesten en bergen drugs. Belfort verzint samen met zijn kameraden een slimme manier om zijn centen wit te wassen via een bank in Zwitserland. Al snel loopt hij echter de lamp. De autoriteiten hebben een klopjacht naar hem geopend wegens fraude en corruptie.

The Departed (2006)
Bekijk de afbeelding Cast: Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, e.a. | Kijk direct
Vlekkeloze verkenning van de vervaagde grens tussen boven- en onderwereld. De jonge agent Billy Costigan gaat undercover bij de beruchte maffiabaas Costello. Ondertussen werkt crimineel Colin Sullivan zich als rat binnen bij de politie. Beiden raken steeds meer verstikt in hun dubbelleven. Wanneer beide partijen ontdekken dat er een mol in hun midden is, moeten Costigan en Sullivan elkaars identiteit zo snel mogelijk zien te achterhalen om hun eigen leven te beschermen.

Mean Streets (1973)
Bekijk de afbeelding Cast: Robert De Niro, Harvey Keitel, David Proval, e.a. | Kijk direct
Rauwe klassieker die de eerste samenwerking van Scorsese en De Niro markeert. De katholieke kruimeldief Charlie moet voor zijn oom, een bekende New Yorkse gangsterbaas, niet-betaalde rekeningen innen. Charlie is eigenlijk veel te soft voor dat werk. Ook maakt hij zich zorgen om zijn vriend Johnny Boy, een gokker met veel schulden. Verder is hij verliefd op een vrouw die door zijn oom wordt afgekeurd. Nee, Charlie's leven is allesbehalve makkelijk.




The Irishman liever in de bioscoop bekijken? Bekijk hier ons exclusieve overzicht van bioscopen die The Irishman vertonen!



The Irishman is vanaf woensdag 27 november op Netflix te zien!

NieuwsFilm

meest populair