Dark Rey en Knights of Ren op gave beelden 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Dark Rey en Knights of Ren op gave beelden 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

EMPIRE-covers laten veel zien van Star Wars IX.

Via EMPIRE krijgen we vaak nieuwe foto's en beelden van aankomende blockbusters. Nu heeft het magazine de covers onthuld voor de januari-editie die grotendeels in het teken staat van Star Wars: The Rise of Skywalker!

Met nog enkele weken tot 18 december zal de fan iets minder vaak afstemmen op het Star Wars-nieuws. Disney en Lucasfilm zullen komende tijd namelijk veel prijs gaan geven over de afrondende Skywalker-sagafilm. Onderstaande covers en ander materiaal geven een nieuwe blik op onder meer Dark Rey (Daisy Ridley) en Knights of Ren, de mannen achter Kylo Ren (Adam Driver).

Vier Star Wars-EMPIRE covers
Hieronder vier EMPIRE-covers met meerdere personages. Op de eerste zie je Rey, Chewie (Joonas Suotamo), Finn (John Boyega), Rose (Kelly Marie Tran), het nieuwe personage Jannah (Naomi Ackie) en de droids BB-8 en D-O.

Bekijk de afbeelding
De tweede is een cover met de personages General Leia Organa (Carrie Fisher), Poe Dameron (Oscar Isaac), Lando Calrissian (Billy Dee Williams), C-3PO (Anthony Daniels) en R2-D2.

Bekijk de afbeelding
Als derde zien we cover met Kylo Ren en zijn Knights of Ren. Wie zijn handlangers spelen, is niet bekend en mogelijk zal dat altijd zo blijven.

Bekijk de afbeelding
En de vierde is de 'subscriber cover', gemaakt door Paul Shipper, en deze richt zich duidelijk op de vermoedelijk opperschurk - Ian McDiarmids Palpatine.

Bekijk de afbeelding
Ander EMPIRE-materiaal!
En dan hieronder nog een cover voor een speciaal Star Wars-magazine, met Luke Skywalker (Mark Hamill) en Leia, dat je krijgt bij de nieuwste editie van EMPIRE én een Dark Rey-art card ontworpen door Rory Kurtz.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair