Terughalen Palpatine in 'Star Wars: The Rise of Skywalker' idee van J.J. Abrams

Terughalen Palpatine in 'Star Wars: The Rise of Skywalker' idee van J.J. Abrams

Het was nooit het plan van de vertrokken Colin Trevorrow.

Om toch even duidelijk te hebben dat Disney's vervolgfilms in de Skywalker Saga, ooit losgelaten door George Lucas, met een wat wisselende invalshoek worden uitgewerkt, heeft de vertrokken schrijver/regisseur Colin Trevorrow (Jurassic World) nu aangegeven dat hij nooit de intentie had op het personage Palpatine terug te halen in Episode IX.

Trevorrow vertrok in 2017 bij Star Wars: The Rise of Skywalker na "creatieve meningsverschillen". Onlangs werd duidelijk dat hij toch een vermelding krijgt op de aftiteling, aangezien er bepaalde ideeën uit zijn verhaal behouden zijn. Hier prijst Trevorrow zich gelukkig mee, maar hij heeft wel aangegeven dat het niet zijn idee was om Palpatine a.k.a. Darth Sidious van Ian McDiarmid terug te halen.

Maar Palpatine is wel "de sleutel"!
"Het terugbrengen van de Emperor was een idee dat J.J. op tafel legde toen hij aan boord kwam," zei Trevorrow tegen EMPIRE. "Het is echt iets waar ik nooit aan heb gedacht. Ik beveel het erom aan. Dit was een moeilijk verhaal om te ontgrendelen, en hij vond de sleutel."

Van Trevorrow verschijnt in 2021 Jurassic World 3 en The Rise of Skywalker draait vanaf 18 december in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair