Algemeen

Sith Troopers in volle glorie op foto 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Dit moeten de meest heftige Stormtroopers ooit worden.

door Jim Pedd om 17:05 in Algemeen
Er is een gave nieuwe foto vrijgegeven van Star Wars: The Rise of Skywalker. Die laat ons de nieuwe troepen van de First Order zien: Sith Troopers. Op een nieuwe foto die door Empire Magazine vrijgegeven is, zien we hen schitteren.

De nieuwe troepen vormen de belangrijkste strijdkracht van de First Order, nu Kylo Ren aan het hoofd staat. Er is weinig bekend over de Sith Troopers, behalve dat ze verschillen van de witte Stormtroopers die we uit voorgaande films kennen. Gespeculeerd wordt dat de Sith Troopers onderdeel uitmaken van plannen van Empire Palpatine om het sterrenstelsel weer te onderwerpen en dat ze allemaal de Force kunnen gebruiken.

Release aanstaande
De release van The Rise of Skywalker komt met rasse schreden naderbij en er is nog opmerkelijk weinig bekend over de film. We weten in elk geval dat Rey en haar vrienden het nog eenmaal opnemen tegen de First Order en dat deze film ook Emperor Palpatine laat terugkeren. Hij blijkt daadwerkelijk de antagonist van deze franchise.

De film draait vanaf 20 december in de bioscoop. Hieronder de Sith Troopers!
12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Coola

Avatar

Ik zal wel weer de hoon van de haters over mij heen krijgen, maar ik vind de Sith Troopers er echt awesome uit zien.


Rise of the Skywalker is de laatste film van 2019 waar ik echt naar uit kijk.

Men hoeft overigens niet bang te zijn dat ik het de film van het jaar ga noemen, want die titel gaat naar ( uiteraard logisch) Godzilla: King of the Monsters.

TwinsA

Avatar

Wel je ben niet alleen, ik vind deze Red Sith Troopers ook cool!

Guyon2002

Avatar

18 december, hoe vaak gaan jullie dat nog fout doen?

Noxin

Avatar

Sith Troopers... Waarom heb ik het idee dat ze alleen voor een coole look gaan en er vervolgens het label "Sith" op plakken, i.p.v. een onderbouwing waarom deze soldaten zo heten (force powers, lightsaber-wielders, etc.).

Frietgezicht

Avatar

de Sith Troopers onderdeel uitmaken van plannen van Empire Palpatine om het sterrenstelsel weer te onderwerpen en dat ze allemaal de Force kunnen gebruiken.

In zo’n artikel wordt ook maar wat geroepen voor de invulling. Je zou denken dat er correcte info staat en niet dit soort onzin. Opeens heeft iedereen zeker de Force? Yeah right..
Bron : Dikke Duim

Sunspot

Avatar

^

Ja, helaas is de Force niet echt uniek meer sinds huidige trilogie lijkt het, beetje jammer.

Wil weer zo een coole gast als Count Dooku zien

Popcultuurfreak

Avatar

Moet wel toegeven dat dit er slick uit ziet.

Raziel82

Avatar

@ Coola
Niet zo boeiend wat anderen er hier van vinden. Is sowieso 9 van de 10 keer negatief. Ik haal juist de positieve reacties eruit en ik ben het helemaal met je eens.

Hoewel er nooit iets heeft kunnen tippen Sam de originele trilogie, is al dat continue gezever ook onnodig. Ik zie het wel. ????

Frietgezicht

Avatar

@ Coola, moet jij toch zelf weten. Alsof je hier haat over je heen krijgt als je zin hebt in de nieuwe film.

Coola

Avatar

^ tja daar denkt Green Hornet toch anders over die moet mij gelijk Woke noemen (terwijl ik juist anti Woke, anti feminazisch en anti SJW)

Ik kan natuurlijk ook de conclusie trekken dat green hornet lichtelijk gestoord is.

Frietgezicht

Avatar

Haha ach dat is 1 persoon. Over films als The Last Jedi kunnen mensen van mening verschillen en kun je beetje sparren, discussiëren enz maar zin hebben in wat er nog komt valt weinig op te haten.
Ik vond The Last Jedi ook niet fantastisch maar erg benieuwd naar de nieuwe ST, dan kan ik die hier lekker afkraken, ophemelen en verdedigen of een tussenweg vinden.
Als we het allemaal eens zijn zou het ook saai zijn.

GinoD240

Avatar

De Sith troopers zien er geweldig uit, maarrrr......dat rood...dat ROOD

NieuwsFilm

meest populair