'Mindhunter'-acteur scoort belangrijke rol in nieuwe film Guillermo Del Toro

'Mindhunter'-acteur scoort belangrijke rol in nieuwe film Guillermo Del Toro

'Nightmare Alley' wordt een film om naar uit te kijken!

Een nieuwe Guillermo Del Toro film is altijd iets om naar uit te kijken. De met een Oscar bekroonde regisseur wist hoge ogen te gooien met zijn laatste film, The Shape of Water. Zijn volgende project, Nightmare Alley, vordert ook flink en als je naar de sterrencast kijkt, zal het voor velen een film zijn die bovenaan het 'te kijken' lijstje staat.

Zo hebben o.a. al Bradley Cooper, Cate Blanchett, Rooney Mara, Toni Collette, Willem Dafoe, Ron Perlman én Michael Shannon getekend voor de film. Nu heeft ook Holt McCallany, bekend van de populaire serie Mindhunter, een belangrijke rol in Nightmare Alley weten te bemachtigen.

Verhaal
De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van William Lindsay Gresham. Het verhaal speelt zich af in de circuswereld van de jaren veertig en draait rond een ambitieuze artiest (Cooper) die er niet voor schuwt om voor een succesvolle carrière te gaan over de rug van zijn trouwe circusvrienden. Maar op een dag ontmoet hij zijn gelijke in een psychiater (Blanchett). McCallany gaat de rol van Anderson vertolken, een vechtersbaas waar meer in zit dan zijn stoere uiterlijk doet vermoeden.

NieuwsFilm

meest populair