Nieuwe film Martin Scorsese (The Irishman) is bekend!

Nieuwe film Martin Scorsese (The Irishman) is bekend!

Hij gaat aan de slag met een documentaire over de muziekscene van New York in de jaren zeventig.

De misdaadfilm The Irishman is vanaf vandaag eindelijk te zien op Netflix, maar dat is niet het enige Martin Scorsese-gerelateerde nieuws. Variety meldt namelijk dat de regisseur aan de slag gaat met een nieuwe documentaire waarin hij dieper wil ingaan op een onderwerp waar hij al zo vaak iets mee heeft gedaan: de muziekscene van New York in de jaren zeventig.

Scorsese ging al eerder in op dit onderwerp in de niet al te lang lopende tv-serie Vinyl en wil er nu met een nieuwe documentaire opnieuw licht op schijnen. Het is op dit moment nog onbekend wat zijn insteek zal zijn en er is ook nog geen titel bekendgemaakt.

Bekend met docu's
Scorcese maakte al aardig wat documentaires in het verleden, waarvan zijn eerste, The Last Waltz (1978), door velen wordt gezien als de beste binnen het genre. Verder maakte hij No Direction Home: Bob Dylan (2005), Shine a Light (2008), George Harrison: Living in the Material World (2011) en Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese (2019).

Er is op dit moment nog geen distributeur bekend voor de docu. Wanneer en via welke weg deze uiteindelijk te zien zal zijn, krijgen we uiteraard op een later moment te horen.

NieuwsFilm

meest populair