Johnny Depp lijkt langzaam uit 'het dal' te klimmen

Johnny Depp lijkt langzaam uit 'het dal' te klimmen

Ook Johnny Depp's rechtszaken met zijn advocaten komen tot een einde.

Johnny Depp kwam de laatste paar maanden vaak negatief in het nieuws. Zo kwam er het ene na het andere negatieve verhaal uit over zijn relatie met Amber Heard. Zij beschuldigde hem van huiselijk geweld en klaagde hem aan voor laster en eerroof. Ook had hij bonje met zijn voormalige advocaat, Jake Bloom, maar deze rechtszaak liep goed af voor de acteur.

Ze zijn namelijk tot een minnelijke schikking gekomen, nadat Depp's oud-advocaat miljoenen dollars aan de acteur ontfutseld zou hebben. Het zou zelfs gaan om maar liefst zo'n 30 miljoen dollar. Tot welk akkoord de twee partijen zijn gekomen is nog niet duidelijk..

Nog meer advocaten
Bloom was niet de enige advocaat met wie Depp het aan de stok kreeg. Zo ook met Fredrick Levin, Michael Rome en Ali Abugheida, die de acteur zelf ingeschakeld had om Bloom aan te klagen. De acteur vond echter dat zij hun job niet goed deden en ontsloeg hen dus. Dit viel echter niet al te best in de smaak bij de betreffende advocaten, voornamelijk omdat zij beweerden dat de bekende acteur hun nog 350.000 dollar schuldig was. Deze rechtszaak werd echter eveneens in den minne geregeld.

NieuwsFilm

meest populair