Check de eerste officiële poster van de 'Wrong Turn'-reboot

Check de eerste officiële poster van de 'Wrong Turn'-reboot

'Wrong Turn: The Foundation' is alweer de zevende film binnen de horrorfranchise.

In september vernamen we dat er werd gewerkt aan een reboot van Wrong Turn, een horrorfranchise die al sinds 2003 loopt. Inmiddels is de film af, dus hoog tijd voor de eerste teaserposter. Hierop wordt gehint naar de komst van een nieuwe groep slechteriken, genaamd 'The Foundation'. De poster is hieronder te bekijken.

In Wrong Turn: The Foundation treffen we een groep vrienden aan in het dorpje Harpers Ferry in West Virginia, waar ze een paar dagen de Appalachian Trail gaan bewandelen. Ze worden echter geconfronteerd met 'The Foundation', een gemeenschap van mensen die sinds de Koude Oorlog in deze bergen hebben gewoond. Uiteraard zijn ze niet zo gesteld op vreemdelingen en moet de groep vrienden zich behoorlijk zorgen gaan maken.

De cast van de film bestaat onder anderen uit Matthew Modine, Damian Maffei, Bill Sage, Emma Dumont, Valerie Jane Parker, Chaney Morrow en David Hutchinson. Het scenario is afkomstig van Alan B. McElroy, die ook het script van de originele film uit 2003 verzorgde.

Wrong Turn: The Foundation, geregisseerd door Mike P. Nelson (The Domestics, 2018), is alweer de zevende film binnen de franchise. Eerdere films zijn Wrong Turn (2003), Wrong Turn 2: Dead End (2007), Wrong Turn 3: Left for Dead (2009), Wrong Turn 4: Bloody Beginnings (2011), Wrong Turn 5: Bloodlines (2012) en Wrong Turn 6: Last Resort (2014).

Er is voor Wrong Turn: The Foundation op dit moment nog geen releasedatum bekend.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair