Komen er vervolgen op Vin Diesels 'The Last Witch Hunter' en 'Bloodshot'?

Komen er vervolgen op Vin Diesels 'The Last Witch Hunter' en 'Bloodshot'?

De acteur 'teast' op sociale media mogelijke sequels.

Vin Diesel mag dan voornamelijk bekend zijn van The Fast and The Furious franchise, de acteur heeft ook al in heel wat andere filmreeksen gespeeld. Denk bijvoorbeeld maar aan zijn rollen als Groot in diverse Marvel-films, Riddick in Pitch Black en Xander Cage in xXx. Nu laat de acteur weten dat er ook een kans bestaat dat er vervolgen zullen komen op The Last Witch Hunter en de nog te verschijnen superheldenfilm Bloodshot.

De spierbundel liet zich erover uit op zijn Instagram: ''De opnames van Fast 9 zitten er op. Het is een film waar ik enorm trots op ben. Maar er is nog zoveel meer waar ik nog naar uitkijk. Het gaat allemaal weer snel door, met eventuele vervolgen op The Last Witch Hunter en Bloodshot. Ik wil nu echter even een pauze nemen en samen met mijn familie kunnen genieten van de feestdagen. Jullie horen er binnenkort meer over''.

Wel of niet?
Als Bloodshot een succes wordt, zou het goed kunnen dat er een vervolg op komt, zoals we dat vandaag de dag wel vaker zien met superheldenfilms. Een sequel op The Last Witch Hunter lijkt echter stug. De film werd niet goed onthaald en wist ook niet te overtuigen aan de box-office . Diesel heeft echter in het verleden al laten weten van de film genoten te hebben en dat hij wel een vervolg ziet zitten. Zo ging het ook met Riddick. Het eerste deel was teleurstellend, maar bijna tien jaar na de release van het origineel, wist Diesel het toch nog te schoppen tot een een tweede deel, The Chronicles of Riddick.

NieuwsFilm

meest populair