Gigantisch schip 'Avatar 2' onthuld!

Gigantisch schip 'Avatar 2' onthuld!

De set ziet er heel gaaf uit in deze Cameron-film.

In Avatar 2 gaat James Cameron ons de onderwaterwereld van de Na'vi laten zien. Een setfoto laat nu een groot schip zien, maar geheel in stijl van de franchise. Op de Twitter-account van de filmfranchise, werd een foto geplaatst en meteen de aankondiging dat de live-action opnames voor 2019 klaar zijn.

Op de foto zien we het achterdek van de Sea Dragon, een groot schip dat een boel kleinere zeeschepen met zich mee draagt. Door de hoek van de foto, kunnen we niet al teveel details afleiden over de Sea Dragon. Maar aangezien het omschreven wordt als het moederschip, kan het niet anders, dan dat het een gigantisch schip is. Hieronder de foto!



De release van Avatar 2 vindt in december 2021 plaats. Daarmee moeten we nog lange tijd wachten op de film, een vervolg dat 12 jaar na het origineel uitkomt. Veel duidelijkheid over dit vervolg hebben we nog niet, al weten we wel dat het tweede deel een familiesaga gaat opzetten die pas in 2027 moet eindigen als Cameron zijn vijfde Avatar-film uitbrengt.

NieuwsFilm

meest populair