Algemeen

Gigantisch schip 'Avatar 2' onthuld!

De set ziet er heel gaaf uit in deze Cameron-film.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
In Avatar 2 gaat James Cameron ons de onderwaterwereld van de Na'vi laten zien. Een setfoto laat nu een groot schip zien, maar geheel in stijl van de franchise. Op de Twitter-account van de filmfranchise, werd een foto geplaatst en meteen de aankondiging dat de live-action opnames voor 2019 klaar zijn.

Op de foto zien we het achterdek van de Sea Dragon, een groot schip dat een boel kleinere zeeschepen met zich mee draagt. Door de hoek van de foto, kunnen we niet al teveel details afleiden over de Sea Dragon. Maar aangezien het omschreven wordt als het moederschip, kan het niet anders, dan dat het een gigantisch schip is. Hieronder de foto!De release van Avatar 2 vindt in december 2021 plaats. Daarmee moeten we nog lange tijd wachten op de film, een vervolg dat 12 jaar na het origineel uitkomt. Veel duidelijkheid over dit vervolg hebben we nog niet, al weten we wel dat het tweede deel een familiesaga gaat opzetten die pas in 2027 moet eindigen als Cameron zijn vijfde Avatar-film uitbrengt.

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

CaptainCab

Avatar

Titanic, maar met Avatars?

Mr.Spooky

Avatar

Tegen die tijd mogen ze de eerste Avatar vol gaan promoten op de streamingdiensten, tv en etc... ik heb namelijk geen flauw idee meer waar het over ging, blauwe wezens.... but that's it!

Erwinner

Avatar

Hoezo gigantisch?.. 't is gewoon een bootje ????

GreenHornet

Avatar

Een zinkend Schip met alleen maar vrouwen

007

Avatar

een flop is geboren

CAPE OF GOOD FILMS

Avatar

Dus we krijgen de visie van de man die de opkomst als de ondergang van terminator (Dark fate) reeks inluide.

Master Of Films

Avatar

James Cameron, how the mighty has fallen.

JC was ooit een fantastische filmmaker. Films zoals The Terminator (1 &2), The Abyss, True Lies (een remake van La Totale!) & Aliens zijn geweldige films. Niet dan, ja toch!

Na Titanic ging het met JC toch wel erg snel bergafwaarts. Blauwe Smurfen in space met verhaal dat vol met Dances with Wolves & Pocahontas plagiaten en milieu boodschappen zit. Where's the fun in that Smiley face

10x Terminator 2: Judgment Day gekeken. Film staat als een kasteel. 2x Avatar gekeken en het werd al duidelijk dat deze film als een kaartenhuis in elkaar zakte. Het slechte verhaal, de slechte dialogen, het slechte acteren. Man, man, man wat een verschrikking. Ok alleen Stephen Lang wist wat hij aan het doen was. Idote film, speel als een cliché bad guy en komt zo lekker idioot over.
Tuurlijk zijn de SFX en CGI meuk wel mooi, maar daar kan je toch geen film opbouwen. Het moet wel een beetje boeien.
Nee, Avatar is een film voor simpele zielen die van CGI glitters houden en ermee willen spelen. Net zoals katten als je aandacht wilt gaan trekken.

Er zijn nog mensen die "vertrouwen" in JC hebben. Fine by me. Maar ik heb een andere mantra in mijn leven. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Xenolicker

Avatar

^ Geef het maar toe: je kunt gewoon niet hebben dat James Cameron de enige echte 'Master of Films' is!

GreenHornet

Avatar

James fucking woke Cameron

Master Of Films

Avatar

^ sterker nog. Ik ben ontzettend jaloers Smiley face

Sunspot

Avatar

Vond deel 1 maar matig, hoewel die kolonel of zo op dat schip lachen was :D

TwinsA

Avatar

Daar begint zijn reclame campagne, maar tot nu toe zien we niets. Hij zal zijn inspiratie halen in het milieuklimaat, zijn documentaires vanuit de diepe zee op zoek naar Titanic, en waarschijnlijk weer een leger met uitrustingen a la Aliens. Heb tot nu toe niet iets overtuigend gezien, en een foto publiceren zoals deze hierboven, daar ben ik niets mee.

Steve-O

Avatar

Toch leuk dat ze alsnog dingen echt filmen, ipv alles dan maar met de computer maken lol

Kijk er wel naar uit, ben best benieuwd naar al die malle waterbeesten.

Xenolicker

Avatar

^ Ik hoop dat dit de lat voor 'Aquaman 2' een stuk hoger gaat leggen!

Sunspot

Avatar

@sTeve-O

Dat ook, lijkt wel een game man

NieuwsFilm

meest populair