Daisy Ridley nam stukje Dark Rey uit 'The Rise of Skywalker' mee naar huis

Daisy Ridley nam stukje Dark Rey uit 'The Rise of Skywalker' mee naar huis

Wat gaat er toch met Rey gebeuren in Episode IX?

Het is nog compleet onduidelijk waarom in de reeds verschenen beelden van Star Wars: The Rise of Skywalker een duistere versie van Rey te zien is. Wordt ze een slechterik? Is het een soort van droom, of is het een ander soort van visueel bedrog in de trailer?

Duidelijk is wel dat actrice Daisy Ridley ook onder de indruk was van deze Rey. In gesprek met EMPIRE onthulde de Brise dat ze een en ander van de set heeft meegenomen.


"Je ziet het niet, maar Dark Rey zou misschien een ring dragen. Dus ik had zoiets van 'Awesome'. Ik had iets dat voor niemand iets betekent, iets dat er niet was tijdens het filmen. Maar ik had zoiets van 'dat is verdomde gaaf!' Het is rood en dik en ik vind het leuk. Ik heb de ring meegenomen. Er zat eigenlijk geen kraak of smaak aan, behalve dat ik het gewoon leuk vond."

De actrice zei dat ze naast de ring ook het gewone kostuum van Rey heeft meegenomen naar huis. En geef haar ongelijk. Als het goed is keert de actrice na The Rise of Skywalker niet meer terug in de rol. Vanaf 18 december weten we waarom Rey duister wordt.

NieuwsFilm

meest populair