Video

Luke Skywalkers lightsaber 'leeft' weer!

Ook is Emperor Palpatine opnieuw van de partij!

door Wouter Drummen om 18:37 in Video
Nog zo'n drie weken en dan kunnen we eindelijk het afsluitende deel zien van de meest recente Star Wars trilogie, genaamd The Rise of Skywalker. Disney maakt natuurlijk flink reclame voor hun blockbuster, die zonder twijfel opnieuw over de grens van een miljard dollar zal gaan. Nu is dan ook weer een nieuw tv-spotje uitgebracht, waarin we een duidelijke eerste blik krijgen op de terugkeer van Luke Skywalker's lightsaber.

Deze werd namelijk in het vorige deel vernietigd, toen Kylo Ren (Adam Driver) en Rey (Daisy Ridley) aan het vechten waren. In de clip van ongeveer een halve minuut zien we echter Princess Leia (Carrie Fisher) met de gerepareerde lightsaber, die ze vast en zeker zal overhandigen aan Rey. Ook zien we een paar indrukwekkende beelden. Het spotje is hieronder te bekijken.Opnieuw Palpatine
Buiten de Skywalker lightsaber zien we o.a. eveneens nieuw beelden van Kylo Ren en zijn Knights of Ren. Ook horen we op het eind van de teaser even Emperor Palpatine, die zegt: ''Let the final battle begin''. Disney heeft met zijn terugkeer voor een grote verrassing gezorgd en ze maken deze voor ons extra spannend. Ze hebben hem namelijk nog niet laten zien, enkel en alleen een paar keer laten horen.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rick442

Avatar

Anakin's lightsaber

NieuwsFilm

meest populair