'The Irishman' op je mobiel kijken? Ga je schamen!!

Pak dan een iPad, of liever: ga naar de bioscoop!

Sinds eind november kun je Martin Scorseses The Irishman op Netflix bekijken, maar de misdaadfilm is ook nog altijd te zien op het witte doek.

In gesprek met Popcorn With Peter Travers zei Scorsese dat hij niet wilt dat mensen The Irishman - en zijn andere films - op een mobiel bekijken: "Ik stel voor als je ooit een van mijn films of meer van mijn films wilt zien... Alsjeblieft, kijk er alsjeblieft dan geen één op een telefoon. Dan misschien op een iPad, een grote iPad dan," aldus Scorsese die aangeeft dat hij zijn films maakte met het bioscoopscherm in het achterhoofd.

Ga maar naar de bioscoop!
Scorsese gaat zelfs zover om mensen aan te moedigen om The Irishman te bekijken in de bioscoop, ondanks dat de film nu al op Netflix te zien is.


"Idealiter zou ik graag willen dat je naar de bioscoop gaat om de film van begin tot eind op een groot scherm te bekijken. En ik weet het, de film duurt lang - je moet naar de wc, dat soort dingen. Ik snap het. Maar ook thuis, kun je er een avondje van maken, of een middag. En pak dan niet je telefoon, en sta niet teveel op. Dan weet je dat het kan werken."

Heb jij The Irishman op het witte doek gezien, of heb je de tijd genomen om de film in één keer op Netflix te kijken?

NieuwsFilm

meest populair