Zes heel grote cameo's in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'?

Zes heel grote cameo's in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'?

Let op: spoilers?!?

Nog zo'n twee weken tot de komst van Star Wars: The Rise of Skywalker en dan zullen we de meeste antwoorden krijgen op de vragen die er al jaren zijn rond de franchise. Want hoe eindigt het verhaal van de Skywalkers, en wat hebben Rey (Daisy Ridley) en Kylo Ren (Adam Driver) daar exact mee te maken?

Ook interessant om te weten is welke personages uit de eerdere films te zien zullen zijn in de Episode IX. Let op, nu volgen de mogelijke spoilers. We starten met een nieuwe tv-spot!


Let op: MOGELIJKE SPOILERS!


Making Star Wars meent namelijk te weten dat in de derde akte cameo's zitten van zes grote Star Wars-personages. We zullen deze personages niet zien krijgen, maar wel te horen tijdens een groots eindgevecht tussen Rey en Palpatine (Ian McDiarmid). Op het moment dat Rey denkt dat ze zal verliezen wordt ze toegesproken door onderstaande personages.

Naast dat ze de stemmen van de reeds bevestigde namen Luke (Mark Hamill) en Leia (Carrie Fisher) hoort, zouden ook Anakin Skywalker, Yoda, Obi-Wan Kenobi, Ahsoka Tano, Ezra Bridger en Maz Kanata (Lupita Nyong'o) te horen zijn. De stem van Anakin zou van Hayden Christensen komen. Vanaf 18 december weten we of dit waar is!

NieuwsFilm

meest populair