Algemeen

Zes heel grote cameo's in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'?

Let op: spoilers?!?

door Bram de Groot om 15:06 in Algemeen
Nog zo'n twee weken tot de komst van Star Wars: The Rise of Skywalker en dan zullen we de meeste antwoorden krijgen op de vragen die er al jaren zijn rond de franchise. Want hoe eindigt het verhaal van de Skywalkers, en wat hebben Rey (Daisy Ridley) en Kylo Ren (Adam Driver) daar exact mee te maken?

Ook interessant om te weten is welke personages uit de eerdere films te zien zullen zijn in de Episode IX. Let op, nu volgen de mogelijke spoilers. We starten met een nieuwe tv-spot!


Let op: MOGELIJKE SPOILERS!


Making Star Wars meent namelijk te weten dat in de derde akte cameo's zitten van zes grote Star Wars-personages. We zullen deze personages niet zien krijgen, maar wel te horen tijdens een groots eindgevecht tussen Rey en Palpatine (Ian McDiarmid). Op het moment dat Rey denkt dat ze zal verliezen wordt ze toegesproken door onderstaande personages.

Naast dat ze de stemmen van de reeds bevestigde namen Luke (Mark Hamill) en Leia (Carrie Fisher) hoort, zouden ook Anakin Skywalker, Yoda, Obi-Wan Kenobi, Ahsoka Tano, Ezra Bridger en Maz Kanata (Lupita Nyong'o) te horen zijn. De stem van Anakin zou van Hayden Christensen komen. Vanaf 18 december weten we of dit waar is!

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Raki-Pure

Avatar

Aangezien het een afsluiting en een afscheid is van de Skywalkers lijkt het me een geloofwaardig verhaal.

omniesbonsai

Avatar

Laten we hopen op niet opnieuw dark fate rises again

nd90

Avatar

Dan ben ik vooral benieuwd hoe ezra in de film komt. Gezien hij al jaren zoek is. Maarja de film gaat tenslotte naar the outer rim.
Wie weet komt thrawn ook wel dan.

Zou mooi zijn voor een volgende film!

Lightseeker

Avatar

Ik denk dat palpatine en zijn star destroyers winnen en dat verhaal weer in de nieuwe trilogie doorgaat

ExtraDip3000

Avatar

^zou leuk zijn. Alleen is dit echt een afsluitende film, zal helaas niet gebeuren. (Ergens misschien goed ook ;) )

HvO

Avatar

Het kan mij werkelijk allemaal gestolen worden. Het enige waar ik op hoop is dat dit een enorme financiële flop wordt. Ik houd van kwalitatief hoogstaande Star Wars films en vond de sequel trilogie tot op heden onomkeerbaar verschrikkelijk. Ik kan maar op één manier een signaal afgeven aan Lucasfilm, met mijn portemonnee. Dat zal ik dan ook doen door niet te gaan en hoop vele met mij.

Malloy de Beer

Avatar

@Hvo

Blijf maar thuis inderdaad, dat zal ze eens leren.
Kan er iemand die er wel van houd naar toe

Lord_jaron

Avatar

Wel vind het wel raar dat Ashoka er tussen komt en ook van Ezra aangezien zij nog nooit van hen gehoord heeft en Ashoka moet dan al kweenie hoe oud zijn dus zie hier wel een plot hole in

Smur1000

Avatar

Hoop heel erg dat wat ik net lees niet zo gaat zijn. Anakin, leia, luke, yoda en obi-wan zou ik me nog in kunnen vinden. Maar de rest hebben daar geen flikker mee van doen.
Ik ga wel naar de bioscoop omdat ik van sw hou. Maar ben zeker wel sceptisch en zou graag willen dat iemand met verstand van dat soort films die verder gaat maken. Kijk naar de mandalorian nu. Geloof dat dat wel zn sporen heeft nagelaten. Nu is dat niet gek als je een "baby yoda" die echt geweldig is een rol geeft, maar er zit ook diepgang in t verhaal. En emotie die je niet op gezichten kan zien. Dat is een staaltje starwars. En t heeft t goede gevoel wat de fans willen. En hoop dat disney er dus wel wat mee heeft kunnen doen. En laat ik t fout hebben. Laat the rise of skywalker, de eventuele mooie finale uit deze ruimte opera zijn.

NieuwsFilm

meest populair