Daisy Ridley is na 'The Rise of Skywalker' klaar met Rey

Het is welletjes geweest.

Star Wars: The Rise of Skywalker draait over twee weken in de bioscoop. Daarmee rondt men de sequel-trilogie af, en ook meteen de trilogie van trilogieën rond een van de bekendste filmfamilies die er maar zijn: de Skywalkers.

Als er iets is dat we vermoedelijk niet meer gaan zien in de toekomst, is het Rey. Dat vertelt actrice Daisy Ridley tijdens een interview met British GQ. Alhoewel ze niet uitsluit ooit nog terug te keren, denkt ze tegelijk dat de kans op een terugkeer als Rey wel heel klein is.

Niet voor te stellen
"Het voelde als een eind," begon Ridley over The Rise of Skywalker. "Ik kan het me op dit moment niet voorstellen. Maar ik weet niet wat er over wie weet hoeveel jaren gaat gebeuren." De mogelijkheid van een terugkeer bestaat dus nog, maar uiteindelijk is de kans klein dat er meer komt.

Zoiets vertelde Ridley ook al een paar jaar geleden, toen ze liet weten dat ze echt maar drie films ging maken in de franchise. "Ik ben heel blij met deze derde film, want uiteindelijk heb ik daar ook voor getekend. In mijn hoofd zijn het drie films en dan is het ook mooi geweest en tijd om af te ronden."

NieuwsFilm

meest populair