Eerste trailer Disney+ Original 'Togo'!

Eerste trailer Disney+ Original 'Togo'!

Een onverteld, maar waargebeurd verhaal.

Vandaag is de eerste trailer vrijgegeven voor de avonturenfilm Togo. Die is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en volgt de hondenslee-trainer Leonard Seppala (Willem Dafoe). Hij moet als de wiedeweerga een transport met medicijnen naar het dorpje Nome in Alaska brengen, om daar te voorkomen dat een epidemie uitbreekt. Om dat te fiksen, heeft hij hulp nodig van zijn voornaamste sledehond, de vastbesloten Togo.

Togo is op zichzelf niet zo'n enorm opvallende film, maar er zit wel iets aan dat hem opvallend maakt. Het is namelijk een Disney+-original. Daarvan zijn er nog niet zoveel, op een live-action Lady and the Tramp na dan. Deze original heeft een hoofdrol voor Willem Dafoe en is geregisseerd door Ericson Core. Hieronder kan je de trailer bekijken!



Als een dodelijke epidemie toeslaat in het dorpje Nome in Alaska, en het enige medicijn een kleine 900 kilometer verderop te vinden is, kijken de inwoners naar kampioen sledehondtrainer Leonard Seppala. Hij moet een medicijn ophalen, maar dat is bepaald niet gemakkelijk met de storm die eraan zit te komen. De hond Togo, een te kleine en oudere hond, wordt de leader of the pack. Samen moeten ze proberen deze belangrijke taak te volbrengen.

Vanaf 13 december te streamen!

NieuwsFilm

meest populair