Celebrity

Negatieve reacties 'Star Wars: The Rise of Skywalker' krijgen Daisey Ridley niet klein

Nog 2 weken tot Star Wars IX!

door FilmTotaal om 08:37 in Celebrity
Zeker niet iedereen was gelukkig met de voorgaande twee films in de Skywalker Saga. En het kan ook niet anders dan dat Star Wars: The Rise of Skywalker mensen ongelukkig zal maken. Ook Daisy Ridley denkt dat er altijd mensen zullen zijn die niet blij zullen zijn met Episode IX.

In gesprek met GQ Magazine liet de actrice doorschemeren dat het onmogelijk is dat iedereen tevreden zal terugkijken op het zien van The Rise of Skywalker. "Er zijn mensen die de film nooit leuk zullen vinden, en dat valt niet te veranderen", zei Daisy. "Maar ik denk dat mensen het gevoel zullen hebben dat deze met veel liefde is gemaakt. JJ heeft heel hard gewerkt om negen films te verbinden. Het is onmogelijk om iedereen gelukkig te maken."

Klaar voor negatieve reacties
"Wat sommige mensen tegen me hebben gezegd over Star Wars, zou je niet geloven," voegde Ridley toe. "Mensen zeiden tegen me, 'ik bedoel, het was geen geweldige film, toch?' Dat zijn toch geen manieren. Dat is helemaal niet aardig." De actrice zei ook dat zij de definitieve bioscoopversie van de film nog moet zien en daarna klaar is om de te verwachten kritiek te ontvangen.

Het Nederlandse publiek kan de film vanaf 18 december bekijken. Heb jij je stoeltje al gereserveerd?

NieuwsFilm

meest populair