Humor

Humor: Josh Brolin (Thanos) verbrandt een wel héél intiem plekje!

De acteur probeert ook eens een nieuwe trend...

door FilmTotaal om 14:10 in Humor
Josh Brolin denkt voortaan wel twee keer na voordat hij meedoet aan een of andere hippe trend. De Thanos-vertolker waagde zich aan 'perineum sunning', maar dat ging volledig mis.

"Mijn gat is ontzettend verbrand", laat een teleurgestelde Josh Brolin (51) weten op Instagram. Het perineum is de huid tussen je geslachtsdeel en anus. Een stukje huid dat schijnbaar ontzettend gemakkelijk verbrandt. "Ik zou vandaag eigenlijk gaan winkelen met mijn familie, maar moet nu in plaats daarvan m'n reet koelen met ijs en brandcrème omdat ik het uitgil van de pijn", aldus Brolin, die vervolgens geen goede woord over heeft voor de bedenker van deze 'butthole tanning'. Maar wie is dat eigenlijk?


"Bwahahahahahahha!!!!!"
- Ryan Reynolds


Doe dit thuis niet na!
De opvallende trend begon vorige maand toen gezondheidsinfluencer Ra of Earth een video deelde waarin drie mannen aan het 'perineum sunnen' waren. De goeroe beweert dat deze manier van zonnebaden allerlei voordelen heeft. "Door zo'n 30 seconden lang met je kont in de zon te gaan liggen, krijg je meer energie van de zon dan je zou krijgen door een hele dag buiten te lopen met je kleren aan", aldus Ra of Earth.

Hier de lachwekkende post van Josh.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jaws

Avatar

laat maar, wat een onzin en dat zijn volwassen kerels.

247movies

Avatar

Beetje humor kan ook geen kwaad he, Jaws de azijnzeiker

ThysRomani

Avatar

Josh Brolin is de laatste van wie ik verwacht had, dat ie met z'n tere perineum de zon toelaat.

Thanus zal hij genoemd worden.

NieuwsFilm

meest populair