Regisseur 'Honey, I Shrunk the Kids' terug voor reboot met Josh Gad

Joe Johnston regisseerde in 1989 het originele Honey, I Shrunk the Kids, en maakte daarna films als The Rocketeer en Captain America: The First Avenger.

Joe Johnston, regisseur van de oorspronkelijke Honey, I Shrunk The Kids, is in onderhandelingen getreden om de reboot/sequel van de film-franchise te maken voor Disney. Josh Gad werd eerder al aangekondigd als hoofdrolspeler van de film, die waarschijnlijk Shrunk zal worden genoemd.

Gad presenteerde zijn idee voor de film eerder dit jaar aan Disney, en de studio werd direct enthousiast. Shrunk is het derde vervolg op de eerste film. In 1992 en 1997 werden respectievelijk Honey, I Blew Up the Kid en Honey, We Shrunk Ourselves! uitgebracht. Johnston was niet betrokken bij deze vervolgen, die weinig succes hadden. Gad moet in de film overigens de rol spelen van de volwassen zoon van Wayne Szalinski (Rick Moranis), de wetenschapper die in de eerste film zijn kinderen per ongeluk krimpt met zijn nieuwe uitvinding.

De perfecte keuze
Disney heeft met meerdere regisseurs gesproken, maar uiteindelijk vonden alle betrokkenen dat niemand anders dan Johnston beter is voor de regie van de film. David Hoberman zal daarnaast produceren en Todd Rosenberg werkt momenteel hard aan het script.

NieuwsFilm

meest populair