Gloednieuwe ' Force Powers' in aanstaande 'Star Wars'-film

Gloednieuwe ' Force Powers' in aanstaande 'Star Wars'-film

En een heel opmerkelijke lerares!

Elke nieuwe Star Wars-film voegt weer nieuwe Force-mogelijkheden toe. De afgelopen vier decennia namen de krachten van Jedi en Sith rap toe. Dat leidde al tot Kylo Ren die een schot van een blaster middenin de lucht stil hield en een bizarre reeks Force Skype-gesprekken tussen Kylo en Rey. En er komt nog veel meer, opmerkelijk genoeg onder leiding van Leia.

The Rise of Skywalker begint een jaar na de gebeurtenissen in de vorige film. Dat betekent dat Rey flink heeft kunnen trainen en nog sterker is geworden. Dat leidt volgens regisseur J.J. Abrams tot nieuwe Force-krachten. "Het was voor ons heel belangrijk om niet van alles opnieuw te doen. We wilden nieuwe elementen toevoegen, waarvan we weten dat sommige mensen daar blij van worden en anderen wat minder," vertelde Abrams tegenover Vanity Fair.

Leia traint haar
Niemand minder dan Leia (Carrie Fisher) zal Rey daarin trainen. De site Screen Rant schrijft dat op basis van een press junket waar kostuums te zien waren. Een daarvan had een interessante begeleidende tekst:
General Leia Organa blijft het heldhaftige Resistance leiden, en bouwt een vechtmacht op na grote tegenslagen. Ook traint Leia Rey in de Force, want het sterrenstelsel heeft nog altijd een Jedi nodig.
Kortom: nadat ze in The Last Jedi al enigszins de Force gebruikte, zal dat straks nog meer zijn! Vanaf 20 december zien we hoe precies.

NieuwsFilm

meest populair