Algemeen

Volledige naam 'Star Wars'-personage Lando Calrissian onthuld

Billy Dee Williams speelt de rol van Lando voor het eerst sinds 1983 in The Rise of Skywalker.

door Zilko Tarici om 11:21 in Algemeen
Het lijkt erop dat alle grote vragen zullen worden beantwoord in Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker. Blijkbaar is er zelfs plaats om kleinere onderwerpen, zoals Lando Calrissians volledige naam, te belichten. Fanpagina Endor Express heeft nu op zijn Insta-account een foto van Lando's wandelstok onthuld, waarin de volledige naam van Lando in de taal Aurebesh wordt vermeld. Volgens een vertaling zou Lando Calrissians volledige naam 'Baron Landonis Calrissian III' zijn. Je kunt de foto hieronder bekijken.

In Rise of Skywalker is Billy Dee Williams voor het eerst sinds 1983 te zien als Lando. Naast hem zien we in de film ook acteurs als Oscar Isaac, Mark Hamill, Domhnall Gleeson, Keri Russell, John Boyega, Carrie Fisher en Ian McDiarmid.

Nog twee weken wachten
Naast de regie, neemt J.J. Abrams ook (samen met Chris Terrio) het script voor zijn rekening. Het verhaal werd verzonnen door Abrams, Terrio, Derek Connelly en Colin Trevorrow. Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan en Abrams produceren. Callum Greene en Jason McGatlin zijn uitvoerend producenten. John Williams keert terug voor de iconische muziek.

Star Wars: The Rise of Skywalker draait vanaf 18 december a.s. in de Nederlandse bioscopen.
1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Guyon2002

Avatar

Dat zijn volledige naam Landonis Balthazar Calrissian III is weten we al ruim een jaar. Baron is waarschijnlijk gewoon een titel

NieuwsFilm

meest populair