Humor

Baby Yoda blijkt toch niet zo schattig op deze enge foto!

'The Child' verandert dan mogelijk in een iets minder schattig monster!

door Jeffrey Kouters om 11:34 in Humor
Snakt jouw schattige Baby Yoda rond middernacht naar een kop soep of iets anders lekkers? Voer hem niet! Zo luidt het dringende advies van Gremlins-regisseur Joe Dante. Hij zag met eigen ogen hoe 'The Child' na een nachtelijke eetpartij veranderde in een gruwelijk monster.


Star Wars-fans zijn de afgelopen weken massaal gevallen voor de charmes van Baby Yoda. Dit überschattige schepseltje heeft een glansrol in de serie The Mandalorian, die exclusief op Disney+ te zien is. Toch heeft de groene alien ook een minder snoezige kant, zo waarschuwt regisseur Joe Dante.

Niet voeren na middernacht!
Dante is ervaringsdeskundige als het gaat om dergelijke wezentjes. De filmmaker stond immers aan het roer van de succesvolle horrorkomedie Gremlins (1984). In de prent veranderen Mogwai-beestjes in gevaarlijke Gremlins als zij na middernacht iets te eten krijgen. Dante heeft naar eigen zeggen de makers van The Mandalorian hierover gewaarschuwd, maar kreeg geen gehoor.

Let op! Voer Baby Yoda dus niet na middernacht, want anders tref je dit aan in de wieg...Vraag
Zou jij een Gremlins-achtige film willen zien met Star Wars-cuties als Baby Yoda en de Porgs?6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Dit is al goed nieuws voor Gremlins.

Dit bedoel ik serieus.
Als ze nu een nieuwe Gremlins maken met poppen zonder cgi.
Dat wil ik wel zien.

Goku32

Avatar

Hahahahahahaha Geweldig, ik hoop echt dat er een nieuwe gremlins film komt. Dan een verhaal in de stad of zo lijkt me wel vet

Heraldicus

Avatar

Gremlins 2 niet gezien? ^^

Frietgezicht

Avatar

The Mandalorian afl 5 ( 35 minuutjes) gezien en helaas begint het nu wel duidelijk te worden dat het op kids gericht is en past bij Disney +.

Wat fillers leken lijkt nu meer op gewoon de kern van de show, afleveringen die voor kids easy te volgen zijn. Geen rode lijnen, een groot verhaal, uitgediepte karakters, enz. Wat je krijgt is karakters die dezelfde aflevering het loodje leggen waarbij ze nu een gozer rechtstreeks uit een Nickelodeon serie gehaald lijken te hebben.
Opnieuw geen vooruitgang in een groter verhaal en na 5 afleveringen niks om je op te verheugen, geen grote badguy, geen memorabele momenten en alleen een baby yoda waar de serie op teert.

Het ziet er allemaal aardig uit, hoewel de cgi achtergronden overdreven veel gebruikt worden en de cgi op de voorgrond soms te wensen overlaat.

Had vooral het gevoel alsof ik naar een moderne Star Wars versie van een Hercules aflevering met Kevin Sorbo zat te kijken. Of dat ik een side quest mission uit een game speelde die niks toevoegt aan het grote verhaal(opnieuw) en dat is best pijnlijk om te zien met nog 1,5 uurtje te gaan dit seizoen.
Gelukkig heb ik geen disney+ genomen voor deze serie en hoor ik niet bij de mensen die genaaid worden.

Een vervelende zit is het niet en ze hopen wat zieltjes te winnen hier en daar met dingen die bekend zijn voor Star Wars fans(zoals de bar waar Han eerst schoot en die scooters) maar we leven toch in een tijd waarin veel series meer kwaliteit bieden qua verhaallijnen, karakter ontwikkelingen, wtf momenten enz en dit is gewoon een serie die vooral erg simpel is zodat die ook voor kids makkelijk te volgen is.
Jammer en belooft weinig goeds voor de aankomende series van bijv Marvel.

De verschijning van Boba Fett in de laatste scene maakt het wel weer ‘interessant’

Malloy de Beer

Avatar

@Frietgezicht
Ergens ben ik het wel met je eens.
The Mandalorian kijkt lekker weg, maar ik baal van de korte zit juist omdat het zo lekker weg kijkt..
Maar ik snap niet zo goed wat ik nou precies aan het volgen ben, zoals je zegt geen echte schurk, de ene personage komt de aflevering in en dezelfde weer uit, wat is nou de rode lijn in de serie?!.
Ik zie de laatste 1,5 uur ook niet met iets komen waarbij ik dat gaat zien.
Maar ondanks dat is het een leuke serie.
Helaas wel wat meer van verwacht, wie weet in een tweede seizoen.
Die marvel series verheugde ik mij eigenlijk al meteen niet zo op maar goed.
Hoe kijk jij nu The Mandalorian als je geen Disney+ heb? Kodi?

Frietgezicht

Avatar

^ Iemand zet het op een usb stickie voor mij, ga geen abbo nemen voor 35 matige minuten per week ;)

Idd, die rode lijn ontbreekt. Wat doet de Mandalorian eigenlijk? Waarom reist die van planeet naar planeet? Omdat die met Baby Yoda op de vlucht is? Maar ondertussen laat die echt iedereen BY zien. Vorige afl nog achtergelaten bij een barvrouw, daarna bijna in een dorpje en nu weer bij een vrouw.

Het is idd wel leuk maar er valt weinig over na te praten en je blijft niet echt achter met een cliffhanger of iets waar je je op verheugt(een confrontatie met een grote badguy bijv)

Best jammer dat dit het is want juist bij een serie heb je meer tijd(zeker als het een normale serie was van ong 10 afleveringen van 50 minuten) voor een groter uitgediept verhaal met veel karakters en gebeurtenissen.
Het is allemaal erg veilig en simpel.

Op het begin was ik erg tevreden. Zag er mooi uit, geen kinderachtige geforceerde humor uit de films en de baby Yoda cliffhanger maar sindsdien is het vermakelijk maar meer ook niet. Denk ook niet dat jij de hele week nog zat na te denken en praten over de vorige afl. hap slik weg, lekker maar niks bijzonders.

Maybe dat seiz 2 idd wat meer gaat bieden maar deze serie was toch de grote opener en nieuwkomer van Disney+ en had toch gehoopt op gelijk iets dat mij raakt en kan opwinden. Ga natuurlijk alles kijken omdat het idd lekker wegkijkt maar het verheugen op een volgende aflevering is al weg.

NieuwsFilm

meest populair