Disney geeft waarschuwing af voor 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Disney geeft waarschuwing af voor 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Je kunt niet voorzichtig genoeg zijn.

Voor bijvoorbeeld geweld, grove woorden en bloot in films zijn er de verschillende leeftijdsclassificaties. Voor zaken als lichtflitsen of stroboscopische effecten moet de bezoeker op een andere manier gewaarschuwd worden.

Voor Disney's eerstvolgende bioscoopfilm heeft het huismuis dit nu dus ook gedaan. Uiteraard hebben we het over Star Wars: The Rise of Skywalker. Check hieronder de waarschuwing die Walt Disney heeft verspreid onder bioscopen, en de Epilepsy Foundation in minimaal de States.


"Wij raden u aan om bij uw kassa en online, en op andere geschikte plaatsen waar uw klanten het zullen zien, het bericht te plaatsen met de volgende informatie: Star Wars: The Rise of Skywalker bevat verschillende scènes met afbeeldingen en aanhoudende flitsende lichten die van invloed kunnen zijn op mensen die gevoelig zijn voor lichtgevoelige epilepsie, of andere lichtgevoeligheden hebben."

Heb jij er last van?
De grote vraag nu is uiteraard of jij er last van hebt, en blij bent met deze waarschuwing? De vraag is ook; kun je dan nog wel naar de film gaan? Vanaf 18 december draait J.J. Abrams' The Rise of Skywalker in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair