Schokkende R-rated trailer 'The Grudge'!

Schokkende R-rated trailer 'The Grudge'!

Nieuwe beelden uit de horrorfilm van Sam Raimi.

De Noord-Koreaanse horrorfilm Ju-on uit 2002 was zo'n succes dat Hollywood er snel mee aan de slag ging. Het was producent Sam Raimi (Drag Me to Hell) die in 2004 met de Engelstalige remake The Grudge kwam, en nu is hij ook weer aan boord voor de reboot van Sony Pictures Entertainment.

En deze nieuwe versie volgt op de twee eerdere vervolgen The Grudge 2 (2006) en The Grudge 3 (2009) die duidelijk minder presteerden dan de eerste Hollywood-remake. In de nieuwste The Grudge ontdekt de alleenstaande moeder en jonge detective Muldoon (Andrea Riseborough, The Death of Stalin) dat een huis wordt vervloekt door een wraakzuchtige geest die degenen die het huis betreden veroordeelt tot een gruwelijke dood. Ze moet er alles aan doen om zichzelf en haar zoon te redden van deze demonische geest uit het vervloekte huis.


Vanaf 9 januari te zien
Ook met rollen voor onder meer Betty Gilpin, William Sadler, John Cho, Demián Bichir en Jacki Weaver draait The Grudge al over een kleine maand in de bioscoop. De regie lag in handen van The Eyes of My Mother-regisseur Nicolas Pesce.

NieuwsFilm

meest populair