Darth Vader wordt onthoofd op gave poster 'Star Wars: The Rise of Skywalker'!

Darth Vader wordt onthoofd op gave poster 'Star Wars: The Rise of Skywalker'!

Kylo Ren en Rey vechtend om de 'legacy'.

In de verschillende trailers voor Star Wars: The Rise of Skywalker zagen we al enkele opvallende shots met de helm van Darth Vader. Nu is er een poster die het voorwerp prominent afspiegelt.

Ondanks dat de helm van Darth Vader al niet al te best meer uitziet, wordt deze ook nog eens in stukken geslagen tijdens een lichtzwaardgevecht tussen de mysterieuze Rey van actrice Daisy Ridley en de duistere Kylo Ren van acteur Adam Driver. De verwoesting heeft ongetwijfeld een bepaalde symbolische betekenis (afrekenen met het verleden?) en het zal Kylo Ren ongetwijfeld meer bezieling geven. Hieronder als eerste een teaser voor de komst van deel IX!


Gave poster met Darth Vader-helm!
Hieronder zie je de nieuwe poster met daarop dus het zwarte gevaarte. Op de voorgrond zie je de armen van Rey en Kylo Ren, vechtend met hun gekleurde lichtzwaarden. Vanaf volgende week woensdag is The Rise of Skywalker te zien op het Nederlandse witte doek!

Bekijk de afbeelding
En hieronder de video met de titel Star Wars: The Rise of Skywalker | Friendship Featurette over de complete saga die binnenkort wordt afgerond.



NieuwsFilm

meest populair