John Boyega (Finn) heeft geen begrip voor fanruzies rondom 'Star Wars'

John Boyega (Finn) heeft geen begrip voor fanruzies rondom 'Star Wars'

Volgens de acteur is dit het stomste aspect omtrent de gehele franchise.

Kan jij je nog een tijd herinneren waarin een Star Wars-film geen discussies tussen fans van de franchise opleverde? Waarschijnlijk niet, want het is sinds het eerste vervolg nooit anders geweest. Met de enkel groeiende fanschare en de opkomst van het internet, is de strijd tussen fans enkel groter geworden.

Terwijl het afsluitende deel van de trilogie nog uit moet komen volgende week, is men nog steeds aan het bekvechten over het vorige deel. Iemand die hier weinig tot geen begrip voor kan opbrengen, is [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/145336]John Boyega[/film], die als Finn te zien is in de nieuwste trilogie. Volgens hem moeten de fans meer genieten van de aspecten die ze tof vinden en minder ruziën over de aspecten die hen minder aanspreken.

Ieder zijn eigen visie
"Het was moeilijk voor mij om hier mijn weg in te vinden, want zelf hou ik van alles wat Star Wars is", begint de acteur. "Je moet de ruimte hebben om je eigen fantasie los te laten op de films. Ieder heeft zijn eigen visie en knoopt de losse eindjes anders aan elkaar. Het hele conflict tussen fans vind ik het stomste dat er bestaat. Laten we wat meer plezier ermee beleven, het is immers Star Wars en geen burgeroorlog", besluit Boyega.

NieuwsFilm

meest populair