Algemeen

Kristen Stewart legt uit waarom 'Charlie's Angels' flopte

Ondanks de slechte ontvangst, is ze trots op de film.

door Wouter Drummen om 18:34 in Algemeen
De nieuwe Charlie's Angels-reboot werd niet bepaald goed onthaald. De film, die geregisseerd werd door Elizabeth Banks, met rollen voor Naomi Scott, Ella Balinska en Kristen Stewart kreeg geen goede recensies en wist ook niet te overtuigen aan de box-office. Stewart heeft hier echter een verklaring voor en laat weten toch trots te zijn op de film.

''Als ik een slechte film had gemaakt, waar ik niet trots op was maar toch door veel mensen bekeken werd, zou ik me ongemakkelijk en slecht voelen. Maar dat is absoluut niet het geval. Ik ben namelijk trots op de film. Charlie's Angels was moeilijk om te promoten, aangezien we ons bevinden in een polariserende en vreemde tijd. Zo moest ik tijdens alle interviews telkens opnieuw overwegend complexe en politieke discussies voeren over feminisme''.

Geen vervolg?
Aangezien de film niet al te best werd onthaald, lijkt de kans op een vervolg klein, iets waar de actrice wel van baalt: ''Ik vind het jammer dat het waarschijnlijk nooit tot een vervolg zal komen. Maar tegelijkertijd ben ik wel heel blij dat de film gerealiseerd is!''

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

CaptainCab

Avatar

Het was gewoon een saaie reboot van een franchise waar niemand op zat te wachten, wat blijkt uit het feit dat er ook maar weinig vrouwen zijn gaan kijken

Noxin

Avatar

"Charlie's Angels was moeilijk om te promoten, aangezien we ons bevinden in een polariserende en vreemde tijd."

Ach ach, mevrouw Stewart praat Elizabeth Banks na. Allemaal de schuld van 'toxic masculinity', blablabla... Man bad, woman good.

Monojaxx

Avatar

Was toch niet zo moeilijk te voorspellen?

Sunspot

Avatar

Zal wel meer zijn dat het niks was, niemand zat erop te wachten blijkbaar.

Waar zijn al die meiden/vrouwen dan, als die hier zo op zitten te wachten.

En mannen houden gewoon niet snel van dit soort films, niks mis mee.

Als een film echt leuk is, goed, dan krijg je wel mond-tot-mond reclame sowieso, over het algemeen betere recensies, leuke reacties van kijkers vooral ook.

Altijd weer dat gezeik over feminisme, vrouwenhaat...

GreenHornet

Avatar

Als vrouwen hier niet op zit te wachten

007

Avatar

De reden is omdat zij er in speelt ze straalt niks uit.

SeanDeNiro

Avatar

Ze draait het dus om. In plaats van de schuld bij een slechte film / politiek correcte diversiteit film / alle blanke mannen deaud, te leggen is het de schuld van een ander. Ze zijn hardleers en zullen het niet opgeven.

Movieman2018

Avatar

Niks tegen vrouwen, I like vrouwen very much... maar heb niet graag vrouwelijke hoofdrolspelers zonder mannelijke lead. Het is een soort traditie geworden en die kan je niet gemakkelijk veranderen. En het is een saai, blah film.

Master Of Films

Avatar

Noxin "Ach ach, mevrouw Stewart praat Elizabeth Banks na. Allemaal de schuld van 'toxic masculinity', blablabla... Man bad, woman good."

Indeed. Ironisch dat de werkelijke doelgroep, vrouwen t/m 39 jaar deze film geheel links lieten liggen. En dat er meer vrouwen naar Rambo: Last Blood zijn gegaan tov Charlie's Angels-reboot. Oops ik zit CaptainCab na te praten, maar laten we het op houden dat de bezoekcijfers van de vrouwen wel bekend zijn.

Movieman2018

Avatar

@master of films . Statistieken naar boven halen mbt bezoekcijfers is voor vrouwen onlogisch. Ze zijn irrationele wezens. Ze weten niet goed wat ze willen en hoe ze moeten reageren.

Effie

Avatar

007 "De reden is omdat zij er in speelt ze straalt niks uit."
OK ze mag dan het meest bekend zijn van de imbeciele Twilight Saga en de wat saaie Snow White and the Huntsman-films, maar in andere films vond ik Kristen Stewart ondanks (dankzij?) alle vooroordelen verrassend goed. Equals, Personal Shoppert, ik noem maar wat...

Blut

Avatar

Blijkbaar zat niemand op een reboot te wachten, bleken de leads niet appelerend genoeg en was het verhaal te dun. Om dan redenen als discriminatie van vrouwelijke hoofdrolspelers erbij te sleuren zoals Banks deed, toont dit alleen gebrek aan professionaliteit.

hQuinn

Avatar

Movieman2018 " Statistieken naar boven halen mbt bezoekcijfers is voor vrouwen onlogisch. Ze zijn irrationele wezens. Ze weten niet goed wat ze willen en hoe ze moeten reageren."


Ik vind het knap dat jij alle vrouwen kent. Hoezo generaliserend?

deregtx

Avatar

@evilkraanvogelz Dat is gewoon de waarheid.. Ik heb vele reviews gelezen met dezelfde kritiek.. Mag de waarheid gezegd worden of moet ik politiek correct zijn??

Giuseppe Melone

Avatar

Lijkt mij sterk dat een film mislukt vanwege polariserende discussies over het feminisme. Ik denk eerder dat het ligt aan een regisseur die niet weet wat ze doet en actrices die de kijker niet kunnen verleiden.

Onderdoor

Avatar

Deze meiden ken ik niet, niet zo bekend als de vorige film. Je gaat ook soms naar de film vanwege mensen die erin spelen. Je kan niet zomaar verwachten dat er mensen binnenstormen alleen voor de naam drie Angels.

MichaelP

Avatar

Alien, Terminator, Wonder Woman, nuff said....

JippieKaye

Avatar

Het is een "over the top" verhaal, zeker gewenst voor velen van vroeger.
Misschien een uitdaging voor Michael Bay...

NieuwsFilm

meest populair