Kristen Stewart legt uit waarom 'Charlie's Angels' flopte

Kristen Stewart legt uit waarom 'Charlie's Angels' flopte

Ondanks de slechte ontvangst, is ze trots op de film.

De nieuwe Charlie's Angels-reboot werd niet bepaald goed onthaald. De film, die geregisseerd werd door Elizabeth Banks, met rollen voor Naomi Scott, Ella Balinska en Kristen Stewart kreeg geen goede recensies en wist ook niet te overtuigen aan de box-office. Stewart heeft hier echter een verklaring voor en laat weten toch trots te zijn op de film.

''Als ik een slechte film had gemaakt, waar ik niet trots op was maar toch door veel mensen bekeken werd, zou ik me ongemakkelijk en slecht voelen. Maar dat is absoluut niet het geval. Ik ben namelijk trots op de film. Charlie's Angels was moeilijk om te promoten, aangezien we ons bevinden in een polariserende en vreemde tijd. Zo moest ik tijdens alle interviews telkens opnieuw overwegend complexe en politieke discussies voeren over feminisme''.

Geen vervolg?
Aangezien de film niet al te best werd onthaald, lijkt de kans op een vervolg klein, iets waar de actrice wel van baalt: ''Ik vind het jammer dat het waarschijnlijk nooit tot een vervolg zal komen. Maar tegelijkertijd ben ik wel heel blij dat de film gerealiseerd is!''

NieuwsFilm

meest populair