Video

Nieuwe clip aankomende 'Star Wars-film

Nieuw beelden uit de negende film in de Skywalker Saga.

door Bram de Groot om 16:57 in Video
Wil je nog verrast worden als deze week voor Star Wars: The Rise of Skywalker naar de bioscoop gaat, dan kun je waarschijnlijk beter onderstaande clip skippen. Opnieuw worden er weer wat details uit het sluitstuk onthuld. Daarom eerst een spoilerwaarschuwing.


Let op: SPOILERS!!!



In de clip - verschenen via de game Fortnite - die je onderaan kunt bekijken, zie je Rey (Daisy Ridley), Finn (John Boyega) en Poe Dameron (Oscar Isaac) aan boord van een Star Destroyer als zij het opnemen tegen de First Order. Uiteraard sneuvelen de nodige oud-collega's van Finn, in hun Stormtroopers pakken.

Rey en haar Jedi-krachten!
Maar er gebeurt meer. Het is namelijk Rey die haar Jedi-krachten inzet tegen nog meer schurken van de First Order. De grote vraag na deze clip; hoe komen ze op de Star Destroyer en wat doen zij daar? Het vermoeden is dat zij op zoek zijn naar Kylo Ren (Adam Driver). In eerdere beelden was al te zien dat zij elkaar zullen treffen en dat Rey vervolgens weer moet ontsnappen door naar de Millennium Falcon te springen, vanaf de Star Destroyer.



1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Ze hebben bijna de hele film gelekt via de trailers

NieuwsFilm