Algemeen

Star Wars acteur Richard E. Grant bereidt zich voor op kritiek 'Rise of Skywalker'

Volgens de bekende acteur zullen er vermoedelijk wel mensen teleurgesteld zijn.

door Wouter Drummen om 15:46 in Algemeen
Nog een paar daagjes wachten en dan kunnen we eindelijk Star Wars: The Rise of Skywalker zien. Deze zal dienen als het afsluitende deel van de nieuwe trilogie en het verhaal afronden rondom de nieuwkomers en de oude bekendheden. Ondanks het feit dat miljoenen mensen de film zullen gaan kijken en deze aan de box-office zonder twijfel de magische grens van een miljard dollar makkelijk zal halen, is het nog maar de vraag of deze wel goed onthaald zal worden. Star Wars acteur Richard E. Grant bereidt zich nu al voor op kritiek.

Grant, die de rol van Allegiant General Pryde zal vertolken, liet zich er in een recent interview over uit: ''Zoveel mensen hebben gigantisch veel passie voor Star Wars. Ik kan dat begrijpen; ik was al een Star Wars fan toen ik 20 jaar was in 1977 en toen ik op de toneelschool zat. Maar het laatste deel zal vermoedelijk niet door iedereen goed onthaald worden. Ik verwacht dat hetzelfde zal gebeuren als met Game of Thrones, je kan nu eenmaal niet iedereen tevreden stellen''.

De meerderheid
''Waar wij allemaal op hopen, is dat de meerderheid van de kijkers van de film zal genieten'' gaat Grant verder. ''Dat is ons doel, zoveel mogelijk kijkers tevreden stellen. Maar er zullen er ongetwijfeld ook bij zitten die de film niks zullen vinden. Dat kun je niet helaas niet voorkomen, maar wij doen allemaal ons uiterste best. Ik denk dat J.J. Abrams en Chris Terrio geweldig werk hebben geleverd, ze hebben echt alles gegeven''.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

hij is de beste acteur om Grand Admiral Thrawn te spelen.

StoelPuntje

Avatar

@GreeHornet
Thrawn.. Maar ik bemoei niet

Spider-fan

Avatar

Je kunt wel iedereen tevreden stellen. Zijn er mensen die Empire Strikes Back niks vinden? Het moet alleen heel erg goed zijn, wil iedereen het goed vinden, en dat is het meestal niet.

Colruiter

Avatar

Toch veel twijfels rond deze film... of is het een list?

NieuwsFilm