Quentin Tarantino niet langer geïnteresseerd in 'Star Trek'-film

Quentin Tarantino niet langer geïnteresseerd in 'Star Trek'-film

De beroemde regisseur wil een kleinschaliger project als zijn laatste film.

Het kritische en commerciële succes van Once Upon a Time in Hollywood lijkt ervoor gezorgd te hebben dat de druk van de ketel is bij regisseur Quentin Tarantino. Hij geeft nu namelijk aan dat hij zijn tiende film ziet als een epiloog van zijn carrière als regisseur. Daarbij hoort volgens hem een kleinschaliger filmproject.

Tijdens een interview met Consequence of Sound liet Tarantino weten dat hij nog maar weinig interesse heeft in de eerder door hem geplande R-rated Star Trek-film. Hij zei er het volgende over:

"Ik denk dat ik Star Trek voor gezien houd. Ik heb echter nog geen officieel gesprek erover gehad met de andere betrokkenen "

Tarantino liet eerder weten dat hij een verhaal had verzonnen dat hij omschreef als "Pulp Fiction in de ruimte". Mark L. Smith had het script van de film moeten schrijven.

Een bescheiden einde
Waarom wil Tarantino niet langer een Star Trek-film maken? Hij wil zich graag richten op een kleiner project:

"In zekere zin lijkt het erop dat Once Upon a Time mijn ultieme laatste film was. De druk is wat dat betreft van de ketel. Ik dacht eerst dat de grote boodschap in die film mogelijk het beste idee was om als tiende film te gebruiken. Dat is dus anders gelopen.

Ik had de gedachte dat als Once Upon a Time was mislukt, dat al mijn andere werk ook als rotzooi zou worden beschouwd. Gelukkig is dat niet het geval, en voel ik me nu een stuk vrijer. Ik heb echter geen flauw idee wat mijn volgende film wordt."

Zijn laatste opmerking is wel een beetje opmerkelijk, want de regisseur liet afgelopen week nog weten dat Kill Bill Vol. 3 er zeker komt, maar dat dit nog drie jaar kan duren. We zullen zien hoe dit alles afloopt!

NieuwsFilm

meest populair