Spoilervrije eerste reacties 'Star Wars: The Rise of Skywalker'!

Spoilervrije eerste reacties 'Star Wars: The Rise of Skywalker'!

Is het wat of is de afsluiter van de Skywalker-saga niet waardig?

Star Wars: The Rise of Skywalker draait bijna in de bioscoop. En dus vond Disney het wel eens tijd om het embargo op sociale media reacties op te heffen. Alhoewel dit vaak een wat vertekend beeld geeft (de nuance vindt men pas in langere stukken), lijken critici laaiend enthousiast.

De film rondt de Skywalker-saga, die we nu veertig jaar hebben kunnen volgen, af en is het laatste deel rond de strijd tussen de Jedi en de Sith. Maar ook moest deze afsluiter van de trilogie, die ook dient als afsluiter van een trilogie der trilogieën, heel wat onbeantwoorde vragen van antwoorden voorzien. Dat lijkt met succes gebeurd te zijn!

Erg enthousiast
De reacties die we op sociale media aantroffen, zijn over de hele linie erg positief. Critici loven regisseur J.J. Abrams voor zijn prestatie: het verbinden van het oude met het nieuwe, antwoorden bieden op heel veel vragen én nieuwe plotwendingen laten zien die bovendien ook nog eens overtuigend overkomen.

Wel merken sommige critici op dat de eerste helft van de film wel overvol met expositie zit. Dat geeft dan weer het gevoel dat het soms wat veel van het goede is, maar na die eerste helft, ontploft de boel en wordt de film een waardige en grootse knaller. Hieronder een greep uit de vele eerste reacties!














NieuwsFilm

meest populair