Algemeen

Een terugkeer van de huidige 'Star Wars'-personages is mogelijk

Er is toch meer mogelijk met deze personages.

door Jim Pedd om 06:00 in Algemeen
Het zou zomaar kunnen dat de personages Rey, Finn en Poe Dameron terugkeren voor meer Star Wars. Momenteel gaat alle aandacht uit naar Star Wars: The Rise of Skywalker, de laatste film in de Skywalker-saga. Maar Lucasfilm kijkt allang aan de toekomst en werkt aan meer films en series. En mogelijk behoren meer films met de sequel-helden daartoe.

Op dit moment weten we wel het een en ander van de Star Wars-toekomst. Zo komen er series rond Cassian Andor en Obi-Wan Kenobi, werkt men aan een tweede seizoen voor The Mandalorian en zijn er releasedata voor films in december 2022, 2024 en 2026 aangekondigd. Maar wat die decembers brengen is nog niet helemaal duidelijk.

Meer Rey?
Tijdens een interview met de LA Times, vertelde Lucasfilm-baas Kathleen Kennedy dat het niet de bedoeling is dat personages die tijdens de sequel-trilogie geintroduceerd zijn "gedumpt" worden. Tegelijk is het ook zo dat in toekomstige verhalen niet per se vertrouwd gaat worden op de ondertussen toch redelijk traditionele trilogie-structuur van de franchise. "Dat geeft ons meer vrijheid, vooral omdat we dan niet meer opgesloten zitten in een structuur met drie aktes. E gaan geen vast nummer meer nemen en dat aanhouden, maar laten dit door het verhaal detecteren."

Toch is het maar de vraag of er echt meer films komen rond Rey, Finn en Poe. De castleden hebben al aangegeven dat ze het inderdaad tijd vonden om de Skywalker-saga af te sluiten en hebben hun blik allang op de toekomst staan. Maar wellicht willen ze wel terugkeren voor één of twee films. Zien jullie meer films met hen zitten?

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sietzet

Avatar

Spoilers!!!! Bedankt, nu weet ik iig dat zij het allemaal overleven. Top

GreenHornet

Avatar

Ze Komen alleen terug voor een groot zak geld.

GreenHornet

Avatar

Voor Spoilers kan je beter helemaal FT negeren

SAS1982

Avatar

Dat wisten we toch al lang, ze willen geld zien.

PRIME

Avatar

@Sietzet

Met de chronologie van Star Wars weet je het nooit. Prequels, Rogue One-achtige avonturen, het kan allemaal tegenwoordig. Smiley face

Maar inderdaad FT, anders wacht je even een paar dagen met zo'n artikel.

NieuwsFilm