Waarom 'Star Wars: The Rise of Skywalker' al zo gespoild is

Waarom 'Star Wars: The Rise of Skywalker' al zo gespoild is

En drie gave nieuwe posters!

vandaag is het zover, dan kun je voor Star Wars: The Rise of Skywalker naar de bioscoopzaal. Uiteraard zullen er nog de nodige verrassingen zijn, maar we kregen ook al heel wat te zien. Vooral afgelopen twee weken. Zonder die recente spoilers te benoemen, hieronder een verklaring van de baas van Lucasfilm.

In gesprek met io9 zei Kathleen Kennedy dat voor de vele onthullingen opzettelijk is gekozen. "Omdat we dit tot een einde brengen, kennen de fans al veel van de personages die een belangrijke rol spelen in het verhaal. Ze weten niet hoe dit verhaal zich zal ontvouwen, maar ze weten wie iedereen is. Het is niet zoals Baby Yoda. Zoiets belangrijks onthullen we dus niet," aldus Kennedy. "We proberen niet terughoudend en onnodig slim te zijn. Daar hebben we [vooraf] veel over gesproken."

Waarom de onthulling van Palpatine?
Al in de eerste trailer was de voornaamste schurk al te horen. "We teasen Palpatine zeker. We kwamen al vrij vroeg, ergens rond Celebration, tot de conclusie, 'wacht even. De fans zullen dit willen. We moeten wat transparanter zijn dan normaal omdat er hier niets te verbergen is. We hebben hier iets om iedereen mee te prikkelen.' En om de speculatie onderdeel te laten zijn van het gesprek," zei Kennedy. "En dat is altijd gaaf geweest aan Star Wars; dat de fans zich daar zo mee bezighouden. En we vonden dat dit met dit verhaal ook zou moeten gebeuren."

Ga jij vandaag al naar J.J. Abrams' The Rise of Skywalker?

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair