Algemeen

Waarom 'Star Wars: The Rise of Skywalker' al zo gespoild is

En drie gave nieuwe posters!

door Bram de Groot om 06:37 in Algemeen
vandaag is het zover, dan kun je voor Star Wars: The Rise of Skywalker naar de bioscoopzaal. Uiteraard zullen er nog de nodige verrassingen zijn, maar we kregen ook al heel wat te zien. Vooral afgelopen twee weken. Zonder die recente spoilers te benoemen, hieronder een verklaring van de baas van Lucasfilm.

In gesprek met io9 zei Kathleen Kennedy dat voor de vele onthullingen opzettelijk is gekozen. "Omdat we dit tot een einde brengen, kennen de fans al veel van de personages die een belangrijke rol spelen in het verhaal. Ze weten niet hoe dit verhaal zich zal ontvouwen, maar ze weten wie iedereen is. Het is niet zoals Baby Yoda. Zoiets belangrijks onthullen we dus niet," aldus Kennedy. "We proberen niet terughoudend en onnodig slim te zijn. Daar hebben we [vooraf] veel over gesproken."

Waarom de onthulling van Palpatine?
Al in de eerste trailer was de voornaamste schurk al te horen. "We teasen Palpatine zeker. We kwamen al vrij vroeg, ergens rond Celebration, tot de conclusie, 'wacht even. De fans zullen dit willen. We moeten wat transparanter zijn dan normaal omdat er hier niets te verbergen is. We hebben hier iets om iedereen mee te prikkelen.' En om de speculatie onderdeel te laten zijn van het gesprek," zei Kennedy. "En dat is altijd gaaf geweest aan Star Wars; dat de fans zich daar zo mee bezighouden. En we vonden dat dit met dit verhaal ook zou moeten gebeuren."

Ga jij vandaag al naar J.J. Abrams' The Rise of Skywalker?4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Hadden Paps best geheim kunnen houden.

Dat ze Life Force gebruiken in deze film was wel een verrassing.

MovieMiepert

Avatar

Heb de laatste spoilers ook niet meer gezien, gewoonweg zonde.

Frietgezicht

Avatar

Wat een gelul, het is om mensen te lokken, geld geld geld. Prima hoor, die keuze had ik maybe ook gemaakt als ik de leiding had maar doe niet alsof het is voor fans om het ergens over te hebben.

Star Wars verliest toch wel veel van zijn status. Negatieve reviews over Rise en ook The Mandalorian is niks bijzonders.
Afl 6 was ook bijna lachwekkend matig.

Opnieuw een filler aflevering. Weer wat karakters die voor 1x komen opdagen maar ook nog eens lachwekkend slechte karakters met tenenkrommende dialogen en slecht geacteerd. Een wannabe Hellboy, een irritant wijf en een badboy leider, het stelt niks voor.
The Mandalorian verliest ook spanning. Mando wordt ‘weer’ verslagen of neergeschoten zoals elke keer maar zijn harnas verdraagt alle aanvallen dus kan hij uiteindelijk overwinnen. Voorspelbaar.

Zelfs Mando zelf valt (door de schrijvers) niet meer serieus te nemen. Waar hij eerst niemand vertrouwde, liever niet samenwerkt en een loner is gaat hij nu op stap met een stel bullies die duidelijk niet te vertrouwen zijn.

Oh ja, en op het einde kan Mando 2 gasten makkelijk doden maar besluit om die 2 en een hele zooi anderen die hij niet kent te laten doden,apart.

En dat die X-Wings zomaar een heel schip vol mensen kapot schieten zonder veel info over wie ze doden is ook bullshit.

Matige dialogen, karakters en weer een verhaallijn die nergens over gaat. Je kunt serieus de laatste 3 afleveringen in willekeurige volgorde kijken en dat is best triest.

Nog 2 te gaan.

NieuwsFilm

meest populair