Zelfkritische 'Star Wars'-acteur Adam Driver loopt weg bij een interview

Zelfkritische 'Star Wars'-acteur Adam Driver loopt weg bij een interview

Hij wil zichzelf echt niet meer zien of horen.

Het gaat ontzettend goed met Adam Driver. De acteur is overal gewild, zowel in films als in tv-land, en toont dan ook zijn kunsten in zowel grote projecten (Star Wars: The Rise of Skywalker) als in kleinere. Toch zit het hem niet helemaal mee. De 36-jarige Amerikaan heeft er namelijk een groot hekel aan om zichzelf te zien of te horen. Zijn eigen films kijken doet hij dan ook niet. Dit is mogelijk verkeerd gegaan toen hij onlangs deelnam aan een radio-interview.

Het nieuwtje is gerapporteerd door The Daily Beast. Naar verluidt zat Driver in een studio te New York terwijl hij een gesprek aanging met Terry Gross van het programma Fresh Air. Zij zat ondertussen in de hoofdstudio, te vinden in Philadelphia. Ergens in het midden van hun gesprek speelde Gross een geluidsclip van Driver's nieuwste Netflix-film Marriage Story af. Het gaat om een moment waarin de acteur zingt.


Teleurgesteld
Het was de bedoeling dat iemand Driver een seintje zou geven om zijn koptelefoon af te doen, zodat hij zijn eigen kabaal niet hoefde aan te horen. Het is niet bekend of dit fout is gegaan, maar de acteur was al de studio uitgelopen voordat de clip eindigde. Een uitvoerende producent van het radioprogramma, Danny Miller, snapt ook niet wat er gebeurd is.

"We begrijpen niet waarom hij is vertrokken. We keken uit naar het interview, Terry vindt hem namelijk een fantastische acteur. In 2015 was hij een geweldige gast, dus we waren teleurgesteld toen we geen nieuw interview over 'Marriage Story' hadden om met onze luisteraars te delen." Miller onthulde in zijn verklaring op de hoogte te zijn geweest van Drivers ergernis en dat er maatregelen genomen waren om dit te voorkomen.

Zelfkritisch
Voor liefhebbers van Driver is dit misschien niets nieuws. Vier jaar geleden gaf hij al aan: "Ik heb eerder naar mezelf gekeken en geluisterd, maar ik had er altijd een hekel aan. Dan wenste ik dat het veranderd kon worden, maar dat is niet mogelijk. Ik denk dat ik de neiging heb dat ik dingen wil verbeteren. Ik wil mezelf en andere mensen dan aansturen, maar ik maak ze dan gek met de dingen die ik wil veranderen."

NieuwsFilm

meest populair