Robert De Niro haalt opnieuw keihard uit naar Trump en zijn familie

Robert De Niro haalt opnieuw keihard uit naar Trump en zijn familie

De 'Joker' acteur houdt zich niet in.

Het is algemeen bekend dat Robert De Niro geen grote fan is van Donald Trump. De legendarische acteur heeft al meerdere malen hard uitgehaald naar de Amerikaanse President en nu is het weer zover.

De Niro, die een geweldig jaar achter de rug heeft (zo was hij te zien in The Irishman en Joker) liet tijdens een recent interview nogmaals weten dat hij Trump maar niks vindt. De acteur werd namelijk gevraagd welk personage hij nooit zou kunnen spelen. Daarbij nam hij bepaald geen blad voor de mond.

Nooit Trump
''Ik heb al heel wat slechte personages gespeeld, maar je kunt hun beweegredenen altijd min of meer begrijpen. Dat is ook de kunst ervan, je moet het verhaal vanuit het perspectief van de personages bekijken. Maar ik zou Trump nooit kunnen spelen. Ik zie hem als iemand die geen moraal heeft, geen ethisch verantwoordelijkheidsgevoel. Hij heeft geen idee wat goed of slecht is en speelt een vuil spel''.

Zo gaat de Hollywoodlegende verder: ''Er is nog nooit een moment geweest waarop Trump heeft gezegd: ''Het spijt me, ik realiseer me dat ik iets gedaan heb dat ik niet had moeten doen''. Het is een vreselijk persoon en ik zou hem niet willen en kunnen spelen. Hij is de President, hij zou het goede voorbeeld moeten geven, niet zo'n vervelende nietsnut zijn, want dat is wat hij is. Niets meer dan een humeurige, kleine eikel. Ik kan niks goeds zeggen over hem en zijn familie, want ze hebben nu eenmaal geen goede kwaliteiten. Het is een gangster familie''.

NieuwsFilm

meest populair