Jason Derulo had nogal een gênant probleem met zijn 'Cats'-kostuum

Jason Derulo had nogal een gênant probleem met zijn 'Cats'-kostuum

Er was heel wat extra CGI nodig...

Over niet al te lang zal Cats te zien zijn. De film, waarin heel wat bekendheden in meespelen, werd in eerste instantie niet al te goed onthaald. Zo vonden de nodige mensen de CGI katten er maar raar uitzien. Er was echter iemand die meer CGI nodig had dan zijn tegenspelers en wel vanwege een bizarre reden...

Het gaat om acteur en zanger Jason Derulo, die tijdens een recent interview onthulde dat zijn transformatie in een kat iets ingewikkelder was dan de rest van de cast. Hij moest namelijk een zodanig strak pak dragen dat de omtrek van zijn geslachtsdeel erdoor zichtbaar was, iets wat natuurlijk uit de film gehaald moest worden. Zo zei Derulo: '' Ik ben er meer dan 100 procent zeker van dat het ook te zien was in de eerste trailer, dus ze hebben hem digitaal moeten verwijderen. ''.

Rebel Wilson
Rebel Wilson, die ook in de film te zien is, liet weten dat het verhaal klopt: ''Ik heb vier maanden met Jason doorgebracht op de set, dus ik weet waarover ik spreek''. De film, waarin andere belangrijke rollen o.a. zijn weggelegd voor Ian McKellen, Taylor Swift, Idris Elba, Judi Dench en James Corden zal dit jaar nog te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair