Kate Beckinsale moest flink afvallen en Ben Affleck had nieuwe tanden nodig voor 'Pearl Harbor'

Kate Beckinsale moest flink afvallen en Ben Affleck had nieuwe tanden nodig voor 'Pearl Harbor'

De actrice laat zich erover uit in een recent interview.

Kate Beckinsale begon al jong met acteren maar wist echt door te breken met Michael Bay's Pearl Harbor. Hierin speelde de actrice een van de belangrijkste rollen, naast Ben Affleck en Josh Hartnett. Toch werd er ook druk op haar uitgeoefend en moest ze afvallen voor de rol, iets wat haar wel dwars heeft gezeten.

In een recent interview met Women's Health liet de bekende actrice zich erover uit: ''Het was niet echt leuk. Ik voelde me er niet lekker door, maar ik denk dat actrices dit vaak meemaken. Wij worden 100 miljoen procent meer 'body shamed' dan mannen. Maar ook Ben moest zich aanpassen voor de film. Hij had al een eerder een film gemaakt met de regisseur van Pearl Harbor en stelde me gerust: ''Hetzelfde is mij overkomen. Ik moest zelfs nieuwe tanden laten plaatsen''. Gelukkig mocht ik wel door met mijn eigen gebit''.

Niet altijd makkelijk
De 46-jarige actrice liet dan ook weten dat het lang niet altijd even gemakkelijk is om bekend te zijn: ''Als je beroemd bent, wordt je af en toe wel eens in de maling gehouden of nog erger, gepest. Als je echt iets ergs doet of hebt gedaan, kan ik heb begrijpen, maar je privéleven gaat niemand wat aan. En helaas hebben vrouwen daar vaak meer last van. Mannen kunnen toch meer doen wat ze willen, of het nu heeft te maken met een relatie, motorrijden of een nieuwe tattoo. Een man zal niet gauw gevraagd worden ''waarom heeft hij niet meer kinderen'', ''besluit hij om eindelijk eens te trouwen'' of ''waarom heeft hij zoveel vriendinnen gehad''. Wij vrouwen hebben daar veel meer last van''.

NieuwsFilm

meest populair