John Boyega kritisch over Finn's relatie met Rose in 'Star Wars: The Last Jedi'

John Boyega kritisch over Finn's relatie met Rose in 'Star Wars: The Last Jedi'

Het is niet de eerste keer dat de acteur ontevreden is over de film.

John Boyega is volledig doorgebroken in Hollywood na zijn rol als Finn in de nieuwe Star Wars trilogie. Toch werd de verhaallijn van zijn personage niet altijd even goed onthaald, voornamelijk zijn relatie met Rose in Star Wars: The Last Jedi. De acteur zelf was hier ook niet echt tevreden over.

Boyega, die momenteel te zien is in in het afsluitende deel, The Rise of Skywalker liet zich in een recent interview al negatief uit over The Last Jedi en daar blijkt duidelijk uit dat hij zelf geen al te grote fan is van de film: ''The Last Jedi voelde voor mij af en toe wat vreemd aan. Ik was het vaak niet eens met de keuzes die werden gemaakt en ik heb het er veel over gehad met Mark en andere cast- en crewleden''.

Relatie met Ross
Tijdens een ander interview liet de acteur opnieuw weten teleurgesteld te zijn, voornamelijk over de relatie van Finn en Rose: ''Ik vond het erg gaaf dat Rian (Johnson) zijn eigen ideeën had. Ik vond dat hij gave plannen had voor de personages, die allemaal andere verhaallijnen hadden. Toch denk ik wel dat Finn's verhaal beter uitgewerkt had kunnen worden en zeker zijn relatie met Rose''.

NieuwsFilm

meest populair