Trailer misdaadfilm 'The Gentlemen': Guy Ritchie is duidelijk terug!

Dit keer ook met Matthew McConaughey.

Na het verder prima The Man from U.N.C.L.E. uit 2015 waagde de Britse filmmaker Guy Ritchie zich met het geflopte King Arthur: Legend of the Sword en de kaskraker Aladdin (2019) aan echt grote blockbusters. In februari zien we van hem weer een ouderwetse misdaadfilm!

Uiteraard ken je Ritchie ook van zijn misdaadtoppers Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998) en Snatch. (2000) en met The Gentlemen keert hij terug naar die vibe.

In de misdaadfilm zit de Amerikaanse Mickey Pearson (Matthew McConaughey) al lange tijd succesvol in de Britse wiethandel. Hij vindt het tijd om ermee te kappen en is op zoek naar iemand die zijn imperium wil kopen. Hij vindt een aantal potentiële kopers, maar er liggen meer kapers op de kust.


Vanaf 20 februari in de bioscoop!
Hieronder zie je via STX Entertainment een gloednieuwe trailer waarin je ook de gezichten van onder meer Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan, Colin Farrell en Hugh Grant voorbij ziet komen. Vanaf 20 februari draait The Gentlemen in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder een recent affiche voor de film!

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair