Tarantino's 'Star Trek' kan er nog steeds komen!

Tarantino's 'Star Trek' kan er nog steeds komen!

Geen zorgen dus!

Eerder deze maand bekende Quentin Tarantino nog dat hij overwoog zijn idee voor een Star Trek-film links te laten liggen. Dat heeft niemand tegen Simon Pegg gezegd, want de acteur (die achter de schermen ook betrokken is bij de franchise) weet van niets.

"Voor zover ik weet, denken ze nog altijd na over Quentin Tarantino's Star Trek-idee," aldus Pegg tijdens een interview over de toekomst van Star Trek. "Het hangt er vanaf wat QT zelf wil gaan doen in de toekomst." Maar Pegg gaf vervolgens wel toe niet helemaal zeker te weten wat er aan de hand is; niet iedereen vertelt hem namelijk wat er precies speelt rond Trek.

Tien films
Tarantino wil in elk geval maximaal tien films maken. De vraag is of hij zijn carrière wil stoppen met een Trek-film. "Ik heb nog geen officieel gesprek gehad met deze mansen," aldus Tarantino recent. Vervolgens vertelde hij niet zeker te weten waar hij zijn laatste film over wil maken. Dat kan van alles zijn. Denk ook aan een derde film over The Bride, een project waar hij ook al jaren over praat.

De Trek-film behoort echter nog altijd tot de mogelijkheden en naar het schijnt heeft Paramount Pictures nog altijd interesse. Sterker nog, Tarantino's idee wordt op dit moment verwerkt door Mark L. Smith, die er een scenario van moet maken en waarna Tarantino commentaar moet leveren.

NieuwsFilm

meest populair