Beste personage uit start 'Star Wars: The Rise of Skywalker' geknipt

Beste personage uit start 'Star Wars: The Rise of Skywalker' geknipt

Deze Star Wars-slechterik had eigenlijk meer schermtijd.

Waar een personage als Rose Tico van actrice Kelly Marie Tran beduidend minder schermtijd kreeg dan in Star Wars: The Last Jedi uit 2017 kreeg het nieuwe personage Allegiant General Pryde wat meer schermtijd. Bijna was hij ook in beginscène te zien.

Acteur Richard E. Grant, bekend uit Logan en Downton Abbey, debuteerde in The Rise of Skywalker als de daadkrachtige generaal van de First Order. Hij is enkele minuten in de film te zien, maar had bijna ook een belangrijke rol in de beginscène waarin we Kylo Ren (Adam Driver) om zich heen zien slaan met zijn lichtzwaard op een onbekende planeet.

Allegiant General Pryde
Het nieuwe personage Pryde wordt door velen gezien als misschien wel het beste personage in Episode IX. Hij kwam in ieder geval een stuk steviger over dan zijn maatje General Hux van Domhnall Gleeson. Beide personages zaten bijna in de scène met Kylo Ren:


"De enige keer dat we niet in de studio waren, werd eruit geknipt," zei Gleeson tegenover Kinowetter. Grant geeft vervolgens aan dat het gaat om een scène in een bos en dat is waar Kylo Ren was in de beginscène. "Ja, we zaten in een gevechtsscène, in een bos met Kylo Ren. Ons aandeel is weggeknipt, dus we zullen moeten wachten op de extra's," aldus Grant die aangeeft dat we de scène mogelijk op schijf zien.



NieuwsFilm

meest populair