Eindscène 'The Rise of Skywalker' gemaakt met shots voor ander scène?

Eindscène 'The Rise of Skywalker' gemaakt met shots voor ander scène?

Fans zijn verbaasd over eindshot in film.

De box office-kraker Star Wars: The Rise of Skywalker zal ook de eerste weken van 2020 de gemoederen flink bezig houden. Wat leren we in de film over de Skywalkers en de Force? Zijn er verborgen hints? En wat is er nog meer goed of fout aan de prent? Nu is er onduidelijkheid over de beelden aan het einde van Episode IX.


Let op: SPOILERS


In de teaser trailer voor Star Wars: The Rise of Skywalker uit april vorig jaar zagen we uiteraard gelijk de eerste beelden van Rey (Daisy Ridley) op de planeet Pasaana. Nu is er online wat discussie ontstaan over het gebruik van deze beelden voor de allerlaatste scène in de film.

Rey in de woestijn
In de woestijn van Pasaana zien we Rey onder meer stilstaan en uiteindelijk over de Tie-Fighter van Kylo Ren (Adam Driver) springen. Aan het einde van de film zie we Rey in op Tatooine, bij de voormalige woning van Owen en Beru Lars. Die scènes zouden heel veel visuele overeenkomsten hebben volgens fans. Eén van de editors, Maryann Brandon, reageerde op de online discussie tegenover ComicBook.com.

"Dat shot [aan het einde] werd opgenomen in de woestijn waar ze ook de beelden voor Pasaana schoten en werd nog opgenomen voor die Pasaana-scènes. Het eindsshot werd speciaal opgenomen en vervolgens maakte ILM veel van de visuele effecten," onthulde Brandon.


NieuwsFilm

meest populair